15 / 05 / 2024

Gökçen Kuzu özgeçmiş

Gökçen Kuzu özgeçmiş

Kuzu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu kimdir? Gökçen Kuzu ne zamandan beri yönetim kurulu başkanlığında görev alıyor? Kuzu Grup ne zaman kuruldu? Kuzu İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi?

Sabiha Gökçen Havalimanı IC Holding’e mi satılıyor?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın IC Holding’e satılacağı ileri sürüldü. İşte ikinci pisti bugün açılan havalimanının satışı ile ilgili detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti iptal mi oldu?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistindeki son durumu kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki kazanın sebebi ikinci pist mi? 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dün yaşanan Pegasus kazasından sonra, havalimanındaki ikinci pist ve geciken metro inşaatı gündeme geldi. Kazanın etkenlerinden biri olarak, pistin bakımının ve kaplamasının gerektiği gibi yapılmadığı gösterildi...

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 46 dakika olacak!

İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmalar başladı. Projeyle Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na 46 dakikada ulaşılabilecek.

Kaynarca ve Sabiha Gökçen arası metro hattı çalışmaları başladı!

İstanbul’da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığı bildirildi.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı metro çalışmaları başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin: "İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmalar başladı" dedi.

Mega Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Mega Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi 3 milyon TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'de açıldı.

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, İbrahim Hakan Özyılmaz Şube Müdürlüğü'nde 2 Temmuz'da 1 milyon 180 bin TL sermaye ile Pendik'de açıldı.

Still İstanbul Diamond'ta Sabiha Gökçen çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'tan Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yapılacak

Devlet Hava Meydanları işletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanına ikinci pist yapılması için geçen yıl yapılan ihaleyi kazanan YSE Yapı firması ile sözleşme imzalanacağını belirtti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2'nci pist mi geliyor?

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, YSE Yapı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist için sözleşme imzalanacağını söyledi.

Gökçen Kuzu özgeçmiş Haberi

Gökçen Kuzu özgeçmiş

Gökçen Kuzu kimdir?

Gökçen Kuzu, 1962 yılı Siirt doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne 1980 yılında girdi fakat eğitimini yarım bırakan Gökçen Kuzu bugün Kuzu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


Gökçen Kuzu’nun babası ve amcaları Kuzu İnşaat’ı 1943 yılında kurdu. Aile 1980 yılına kadar Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde havaalanı gibi birçok projeyi hayata geçirdi. 


Kuzu, 1993 yılında Afyon Dinar’da yaşanan deprem sonrasında ilk büyük ölçekli konut projesini hayata geçirdi. Daha sonra Ankara, Siirt, Konya ve Kars gibi Türkiye’nin birçok bölgesinde projeler inşa etti.


7 yaşından itibaren inşaat sektörü içinde olan Kuzu, 1991 yılının firma için önemli bir yıl olduğunu dile getirdi. O yıl eski Siirt Belediye Başkanı olan eniştesi ve yeğeni talihsiz bir olay yaşayınca kendine yeni bir çizgi çekti. 

Gökçen Kuzu bu durumu şu şekilde...