03 / 05 / 2024

Gökdeniz Karadeniz kimdir

Gökdeniz Karadeniz kimdir

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Gürhan Özdemir kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Özdemir kimdir? Gürhan Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürhan Özdemir, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Gürhan Özdemir..

Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir?

Doğul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Hasan Hüsnü Güzelöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüsnü Güzelöz, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde? İşte Hasan Hüsnü Güzelöz...

Yasemin Karadeniz kimdir?

Mimar Yasemin Karadeniz kimdir? Mimar Yasemin Karadeniz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yasemin Karadeniz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yasemin Karadeniz..

Yücel Karadeniz kimdir?

Mimar Yücel Karadeniz kimdir? Mimar Yücel Karadeniz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yücel Karadeniz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yücel Karadeniz...

Gürkan Kula kimdir?

Mimar Gürkan Kula kimdir? Mimar Gürkan Kula bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürkan Kula, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Gürkan Kula...

Gürkan Çark kimdir?

Mimar Gürkan Çark kimdir? Gürkan Çark, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürkan Çark, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Gürkan Çark...

Yılın en stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal projesi yılın en stil konut ödülü aldı!

Kartal'ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi'nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

Çevre Mühendisi Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, 15 Mayıs 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile yeniden Adıyaman Üniversite Rektörlüğüne atandı. Peki, Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

Gökdeniz Kartal yılın en stil konut projesi seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Duygu Görgün kimdir?

Mimar Duygu Görgün kimdir? Duygu Görgün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Görgün, bugün hangi mimarlık firmasına hizmet veriyor? İşte Mimar Duygu Görgün....

Gökdeniz Karadeniz kimdir Haberi

Gökdeniz Karadeniz kimdir

Başkent Kazan'a 30 kilometre uzaklıktaki Kalinino köyünde yapımına 23 Haziran 2016 tarihinde başlanan ve 300 metrekare üzerine 2,5 kat sistemiyle kurulmuş caminin içerisinde lojman, helal yemekler hazırlanan kafeterya ve helal ürünlerin satılacağı mağaza yer alacak. Adı "Karadeniz" olacak camide aynı anda 300 kişi namaz kılabilecek.


Caminin yapımını üstlenen Türk şirketinin şantiye şefi Gökhan Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, caminin 2 minareli olacağını ve Türk mimarisi şeklinde bir kubbesinin de bulunacağını belirterek, "Minarelerin ikisi birbirinden farklı, biri Türk diğeri de Tatar stilinde olacak. Minarelerin ikisi de eşit düzeyde ve çatı kısmı ile birlikte 25 metreye kadar yükselecek." ifadesini kullandı.


Projede tek minare yapılmasının planlandığını aktaran Gökhan Güven, "Caminin 2 minareli olmasını Gökdeniz istedi. Bu minarelerin Türkiye-Tataristan dostluğunun bir sembolü olarak işaret etmesini...