03 / 05 / 2024

Gökdeniz Karadeniz

Gökdeniz Karadeniz

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Tarım Kredi'de 24 Şubat-1 Mart 2024 aktüel kataloğu yayımlandı! Tarım Kredi'de seçili ürün ve markalarda indirim!

Tarım Kredi'de önümüzdeki hafta 24 Şubat-1 Mart 2024 güncel ürünler kataloğu yayımlandı. Tarım Kredi'de bu hafta 900 g TK Süzme Yoğurt 69.90 TL,1000 g TK Karadeniz Siyah Çay 99.90 TL, Bakpiliç Fileto 149.90 TL birçok üründe indirim fırsatı yer alıyor. 

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Uzmanlar peş peşe açıkladı! Karadeniz fayı göz ardı edilmemeli! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından; Karadeniz bölgesinin depremselliği de gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı! Karadeniz fayı göz ardı edilmemeli!

Karadeniz Ereğli'deki PTT binasının akıbeti TBMM gündeminde!

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündeminde!

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Yaylalarda imar affına başvuru sayısı 100 bini geçti!

TOD (Türkiye Ormancılar Derneği) tarafından hazırlanan rapora göre, Karadeniz yaylalarında yapılan ve yaylaların doğal yapısını bozan kaçak yapıların affı için yapılan başvuru sayısı 100 bini geçti.

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun güzergahı meclis gündeminde!

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun ili güzergahı meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Doğu Karadeniz Bölgesi aldığı göçlerle cazibesini artırıyor!

1950’li yıllardan sonra hızla büyükşehirlere göç veren Doğu Karadeniz Bölgesi’ne son 10 yılda geri dönüşler hızlandı. TÜİK istatistiklerine göre, Doğu Karadeniz Bölgesi nüfusu, 2007-2016 yılları arasında aldığı göçler ile cazibesini arttırmaya başladı.

Aytaş Alçı, Rusya'daki projelere inşaat malzemesi temin ediyor!

Kurulduğu 2007 yılından bu yana Rusya’ya ihracat gerçekleştiren Aytaş Alçı, lojistik avantajdan dolayı faaliyetlerini ülkenin güneyinde Karadeniz’e yakın alanlara yoğunlaştırdı.

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Doğu ve Güneydoğu Teşvik Paketi Karadeniz'de de uygulansın!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, hükümetin doğu ve güneydoğu illeri için açıkladığı teşvik programını Karadeniz için de uygulanmasını istedi. Bektaşoğlu, bölgede işsizlik, yoksulluk, ulaşım, enerji, eğitim, sağlık, tarım gibi pek çok alanda kamu hizmetinin eksik dedi.

Gökdeniz Karadeniz Haberi

Gökdeniz Karadeniz

Başkent Kazan'a 30 kilometre uzaklıktaki Kalinino köyünde yapımına 23 Haziran 2016 tarihinde başlanan ve 300 metrekare üzerine 2,5 kat sistemiyle kurulmuş caminin içerisinde lojman, helal yemekler hazırlanan kafeterya ve helal ürünlerin satılacağı mağaza yer alacak. Adı "Karadeniz" olacak camide aynı anda 300 kişi namaz kılabilecek.


Caminin yapımını üstlenen Türk şirketinin şantiye şefi Gökhan Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, caminin 2 minareli olacağını ve Türk mimarisi şeklinde bir kubbesinin de bulunacağını belirterek, "Minarelerin ikisi birbirinden farklı, biri Türk diğeri de Tatar stilinde olacak. Minarelerin ikisi de eşit düzeyde ve çatı kısmı ile birlikte 25 metreye kadar yükselecek." ifadesini kullandı.


Projede tek minare yapılmasının planlandığını aktaran Gökhan Güven, "Caminin 2 minareli olmasını Gökdeniz istedi. Bu minarelerin Türkiye-Tataristan dostluğunun bir sembolü olarak işaret etmesini...