03 / 05 / 2024

Gökdeniz Kartal inşaat alanı

Gökdeniz Kartal inşaat alanı

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi konutlardan meydana gelen Gökdeniz Kartal arsa alanı 7 bin 80 metrekare olarak belirlendi.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Güven endeksi inşaat sektöründe azaldı!

Güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 1,2, perakende ticaret sektöründe yüzde 4,5 arttı. Fakat inşaat sektöründe yüzde 3,3 azaldı.

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 2,2 arttı

Güven endeksi kasım ayında geçen aya oranla perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9, hizmet sektöründe yüzde 2,4 azaldı, inşaat sektöründe 2,2 arttı.

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 0,6 arttı!

Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2023 Ocak'ta aylık bazda hizmet sektöründe yüzde 1,7, perakende ticaret sektöründe yüzde 1 gerilerken, inşaat sektöründe ise yüzde 0,6 artış gösterdi. İşte merak edilen o veriler...

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Toksun tarafından kuruldu.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Mgs Değişim Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgs Değişim Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Baki Bıkım tarafından kuruldu.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Gökdeniz Kartal inşaat alanı Haberi

Gökdeniz Kartal inşaat alanı

Konut teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşeceği Gökdeniz Kartal arsa alanı hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak projesi olarak yaşama geçirilen Gökdeniz Kartal Konutları, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa ediliyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Gökdeniz Kartal Rezidans'ta yer alan konut alanları 81 metrekareden başlayıp, 265 metrekareye kadar yükseliyor. 



İçerisinde;  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi daire tiplerinin yer aldığı Gökdeniz Kartal arsa alanı 7 bin 80 metrekare olarak belirlendi.


Gökdeniz Kartal Residence'ın sosyal alanları arasında; açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, sosyal tesis, cafe/market, kapalı otopark yer alıyor. 


Gökdeniz Kartal telefon numarası: 0216 353 4010

Web: