01 / 05 / 2024

Gökdeniz Kartal peşinat

Gökdeniz Kartal peşinat

Gülsa inşaat - Bay Yapı Ortaklığı ile Kartal Esentepe'de hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinde alıcılar için 4 farklı kampanya imkanı sunuluyor. Kampanyaların Mayıs-Haziran gibi sona ermesi planlanıyor.

Gökdeniz Kartal’da 16 bin TL’den başlayan peşinatlarla ev sahibi olma fırsatı!

Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinde fiyatlar 332 bin TL’den, peşinatlar ise 16 bin TL’den başlıyor…Gökdeniz Kartal’da 16 bin TL’den başlayan peşinatlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Qadraj Gözdağı Pendik projesinde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı! Oturumlar bu ay sonu başlıyor!

İstanbul’un en özel lokasyonlarından biri olan Pendik Gözdağı'nda yükselen Qadraj Gözdağı projesinde konut sahibi olmak isteyenler için 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade fırsatıyla 20 iş yeri satılıyor! Bakanlık fiyatları açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul'un Zeytinburnu, Kartal ve Güngören ilçelerinde yer alan 20 adet iş yerini KDV'den muaf ve yüzde 40 peşinat, 60 ay vade imkanıyla satıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

Yüzde 10 peşinat ve 0,98 faizle ev fırsatı için son günler!

Gayrimenkul sektörünün öncü firması olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası için sayılı günler kaldı. Yüzde 10 peşinat ve 0,98 faizle ev fırsatı için elinizi çabuk tutun. Son gün 31 Ekim...

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Prava Kartal peşinat kampanyası 2018!

"Prava Kartal'da Pencereniz Adalara Açılıyor" sloganı ile tanıtılan Prava Kartal projesi peşinat kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 186 adet konut bulunuyor.

Prava Kartal'da ön talep dönemine özel 25 bin TL peşinat fırsatı!

Prava Kartal'da ön talep dönemine özel 25 bin TL peşinat fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları peşinde 357 bin 520 TL'den başlıyor...

Teras Kule Kartal'da peşinat yok!

Teras Kule Kartal'da peşinat lolmadan ödemeler yapılıyor. Dap Yapı projesi Teras Kule'de fiyatlar 310 bin TL'den başlıyor...

Gölbahçe Evleri yüzde 1 peşinat kampanyası ay sonunda bitiyor!

Gölbahçe Evleri'nde gerçekleştirilen %1 Peşinat, %100 Mutluluk kampanyası kapsamında konut almak isteyenlere toplam konut bedeli üzerinden yüzde 7 indirim sağlanıyor ve daireler için sadece yüzde 1 peşinat alınıyor.

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal peşinat Haberi

Gökdeniz Kartal peşinat

Düzenledikleri kampanyalar hakkında bilgi veren Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, ilk kampanyalarının yüzde 50 peşinat 48 ay 0 faiz şeklinde kurgulanırken ikinci kampanyamız yüzde 40 peşin, kalan yüzde 60'ı ise, teslimde banka kredisi şeklinde tasarlandığını söyledi. 



Yatırımcıların ödeme şekline göre kendilerine en uygun kampanyayı seçebilecekleri üçüncü kampanyalarının ise yüzde 5 peşinat verilerek başlanan, ev tesliminde yüzde 20 ara ödemesi bulunan ve kalan yüzde 75'lik dilim için de banka kredisi uygulanabilen bir kampanyayı içerdiğini belirten Satıcı, "Bu kampanyamızda ayrıca yüzde 4 indirim bulunmakta. Son kampanyamızda da yüzde 7 indirim bulunurken yüzde 25'i peşin, kalanı banka kredisi şeklinde uygulanabilmekte"...