17 / 05 / 2024

Gökhan Akdoğan

Gökhan Akdoğan

Infotolya Turizm Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi, Savaş Akdoğan, Gökhan Akdoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Kasım'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Türkiye'de son 4 aylık enflasyon rakamı yüzde 70'e dayandı. Bu dönemde Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasında yarışan ünlü isim Gökhan Keser, ülkeye dönünce ilk iş markete gitti. Raflardaki fiyatları görünce şok geçirdi.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

Gökhan Arslan: Güngören için kentsel dönüşüm mecburi!

Güngören Belediye Meclisi'nde ilçe sorunları hakkında konuşan Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, ''Depremi her meclis toplantısında dile getireceğiz'' diye konuştu.

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Athena Gökhan'ın emlak zengini olduğunu biliyor muydunuz?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı. Özoğuz, kazancını yedi ev, bir arsa ve arazi araçlarına yatırdı.

Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Özoğuz, sadece ev değil arsa yatırımı da yapmış.

Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldı. Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda hareketli günler yaşanıyor!

Sermaye Piyasası Kurumu tarafından 2014’te piyasaya sunulan Gayrimenkul Yatırım Fonları ve Girişim Sermayesi Yatırım Fonları tarafında hareketli günler yaşanıyor.

Akdoğan Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Doğan ve Ahmet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Melih Gökçek Anıtkabir imar planı düzenlemesini açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Anıtkabir'deki imar planı düzenlemeleri ilgili açıklama yaptı.

Gökhan Akdoğan Haberi

Gökhan Akdoğan

Infotolya Turizm Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi, Savaş Akdoğan, Gökhan Akdoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Infotolya Turizm Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi iş konusu; Tatil ve diğer kısa süreli konaklama faaliyetleri (hosteller, devre mülkler, tatil evleri, apart oteller, bungalov, dağ evleri, vb.nde) (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan oda veya süit konaklama faaliyetleri hariç) 


Infotolya Turizm Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi adres: Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Feridiye Caddesi,...