02 / 05 / 2024

Gökhan Avcoğlu

Gökhan Avcoğlu

İmza attığı projelerle Türkiye’yi uluslararası arenada birçok kez temsil eden mimar Gökhan Avcoğlu, Londra’da düzenlenen, International Property Awards 2012’ de beş ayrı kategoride ödüle layık görülerek bir ilke imza attı

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Fettahoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ülgür Gökhan Çanakkale İsmetpaşa'daki dönüşümü anlattı!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi'nde gelinen son aşamayı hak sahiplerine anlattı.

G Marin Bayramoğlu güncel fiyatları!

G Marin Bayramoğlu güncel daire fiyatları 139 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mar Yapı'nın inşa ettiği G Marin Bayramoğlu'nda daire teslimleri hemen yapılıyor...

Güllüoğlu'nun Almanya'daki fabrikasının temeli 2017'de atılacak!

Faruk Güllüoğlu, yurtdışında atağa kalktı. Faruk Güllüoğlu, Almanya’nın Bochum kenti yakınlarında 2017 yılı başında temelini atacağı bir fabrika kurarak Avrupa’nın göbeğinde üretime başlamaya hazırlanıyor.

Ülgür Gökhan Çanakkale'deki yatırımlarını anlattı!

Çanakkale'nin geçmişinden gelen tarihi, doğal ve arkeolojik değerleriyle marka şehir olduğunu anlatan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 'Marka Kent'i ileriye taşıyoruz' dedi.

Gökhan Özoğuz'dan eski taş evi restore ettirdiği haberlerine yanıt!

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’na yakın olmak için Fatih’teki binasının yanında bulunan eski bir taş evi alıp restore ettirdiği haberlerine yanıt verdi.

Gökhan Çeliktürk kimdir?

Gaziantep İnşааt Mühеndislеri Odаsı 12. dönemin yeni başkan Gökhan Çeliktürk oldu. Peki, Gökhаn Çеliktürk kimdir? Gökhаn Çеliktürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökhаn Çеliktürk..

Gökhan Özoğuz, Fatih'ten ev aldı!

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’nın Fatih’teki binasına komşu oldu. Ünlü şarkıcının, binanın bitişiğindeki taş evi satın aldığı ortaya çıktı.Her iki binanın aynı bahçeyi kullanması da ilginç bir detay...

Ülgür Gökhan, kentsel yenileme için hak sahipleriyle görüştü!

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hak sahipleri ile birebir görüşmelerin devam ettiği İletişim Ofisi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, hem çalışmalara ilişkin bilgi aldı hem de hak sahipleri ile görüştü.

Gökhan Karaçoban'dan TOKİ açıklaması!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir’de yapılması planlanan TOKİ’nin kendileri tarafından engellendiğiyle ilgili iddialara cevap verdi. İşte Başkan Karaçoban'ın o açıklamaları...

Gökhan Özoğuz gayrimenkule yatırım yapıyor!

ATHENA Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yaparak ciddi bir kazanç elde etti.. Birikimini gayrimenkule yatıran sanatçının Balat'ta iki, Fenerbahçe, Caddebostan ve Beylerbeyi'nde birer olmak üzere5 evi bulunduğu söyleniyor..

Gökhan Çarmıklı Ulus'taki evinden taşındı!

Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı'nın boşanmalarına rağmen ayrılmadıkları konuşuluyor! Gökhan Bey boşandıkları gün, ex eşi yeni bir ev bulana kadar evi ona bırakıp kendisi başka bir daireye taşındı.

Gökhan Avcoğlu Haberi

Gökhan Avcoğlu

Türkiye’de 1994’ten beri mimari tasarım, araştırma ve konsept tasarımı üzerinde çalışan, ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu ve global işbirliği içinde bulunduğu AGU, ARUP, Cecil Balmond, Philip Gumuchdijan, Jeff Lee gibi gruplar olan New York ve İstanbul tabanlı olan GAD; International Property Awards 2012’de “Architecture Multiple Residences” kategorisinde Doğu İnşaat ve Bilgili Holding tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’de yeşil ve sürdürülebilir yapı üretim kültürünün öncü eserlerinden biri olarak gösterilen One Ortaköy ile Türkiye birinciliğini aldı, şimdi “International Property Awards Europe”da yarışacak.

 

International Property Awards 2012’de “Public Service Architecture” kategorisinde...