05 / 07 / 2024

Gökhan Çarmıklı kimdir

Gökhan Çarmıklı kimdir

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Gökhan Çarmıklı: İstanbul'da gereğinden fazla yapılaşma var!

Çarmıklı Ailesi'nin son temsilcilerinden Gökhan Çarmıklı, Çeşme Boyalık Koyu'nda yer alan 7800 Çeşme Oteli'nde röportaj verdi. İş adamı son gelişmelerden özel yaşamına kadr birçok konuda özel açıklamalar yaptı.

Siren Ertan aylık 20 bin lira kirayı gözden çıkardı!

Gökhan Çarmıklı ile Ulus'taki 4 katlı villada yaşamaya devam eden Siren Ertan hafta sonu moral bulmak için Fransa'ya gitmişti. Siren Ertan Paris dönüşü kendine yeni bit ev aramaya başlayacak.

Gökhan Çarmıklı 7800 Çeşme otelini yeniledi!

Gökhan Çarmıklı ile eşi, modacı Siren Ertan Çarmıklı'nın otelleri '7800 Çeşme' yenilenmiş mimarisiyle kapılarını açtı. Siren Hanım hem otel odaları hem de rezidansın dekoruna imza attı.

Gökhan Çarmıklı kimdir?

Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı kimdir? Gökhan Çarmıklı, hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı ve Çarmıklı Yapı projeleri...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuncer Köklü Kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Köklü kimdir? Tuncer Köklü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncer Köklü hakkında merak edilenler...

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir?

Nurol GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir? Mehmet Oğuz Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Oğuz Çarmıklı'nın biyografisi...

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Nuri Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı kimdir? Nuri Özelmacıklı hangi görevlerde bulundu?

Gökhan Çarmıklı kimdir Haberi

Gökhan Çarmıklı kimdir

Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. armıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İnşaat sektöründe 60 senelik geçmişi olan ve resmi taahhüt projelerinde Türkiye'nin en büyük firmaları arasında yer alan Çarmıklı Yapı’nın patronu Gökhan Çarmıklı, 2007’de Saruhan Yapı ile ortak arazilerinde Ulus Savoy projesini hayata geçirdi. Ek olarak, Çarmıklı  İzmir  Çeşme’de 7800 Çeşme projesini inşa etti.

Çarmıklı Ailesi’nin genç kuşak iş insanlarından biri olan Gökhan Çarmıklı, Amerika'da bitirdiği eğitim sonrasında ailenin Afşin - Elbistan Termik Santralı gibi büyük projelerinde çalıştı. Fideltus Gayrimenkul'ün sahibi Cem Kalyoncu ile Eylül 2008’de ortak olan Gökhan Çarmıklı, Ekim 2009’da şirketin tüm hisselerini satın alarak Cem Kalyoncu ile yollarını ayırdı. 

Çarmıklı...