05 / 05 / 2024

Gökhan Çarmıklı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı

Gökhan Çarmıklı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı

Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı kimdir? Gökhan Çarmıklı, hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı ve Çarmıklı Yapı projeleri...

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

Binalarda yönetim nasıl olmalı?

Birçok farklı kişinin yaşadığı apartmanlarda, yüzlerce evli büyük sitelerde kararların alınması zor. Bakım-onarım işleri, tadilatlar, alınan paralar, yönetici seçimi, kararlar alınması derken herkesin ortak bir noktada buluşması güç olabiliyor. Peki binalarda yönetim nasıl olmalı?

Bina yönetim planı örneği!

Kanun kapsamında bina yönetim planı, bütün kat maliklerini bağlayan bir sözleşme hükmüne sahip olurken, apartmanın yönetim tarzını, kullanma maksat ve şeklini gösteriyor. Peki bina yönetim planı nasıl hazırlanıyor? İşte bina yönetim planı örneği...

Mualla Arzu Günsur, TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir?

Nurol GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir? Mehmet Oğuz Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Oğuz Çarmıklı'nın biyografisi...

Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan seçildi.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Memduh Yılmazlar, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden ayrıldı. Yönetim Kurulu Kararı ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak Himmet Karadağ atandı.  

Gökhan Çarmıklı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı Haberi

Gökhan Çarmıklı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı


Gökhan Çarmıklı kimdir?

Gökhan Çarmıklı, Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı. Saruhan’la birlikte Ulus Savoy projesini hayata geçirdi. Ayrıca Gökhan Çarmıklı İzmir Çeşme’de 7800 Çeşme projesini inşa etti.


Çarmıklı Ailesi’nin genç kuşak işadamlarından Gökhan Çarmıklı, Amerika'da tamamladığı eğitiminin ardından ailenin Afşin - Elbistan Termik Santralı gibi büyük projelerinde çalıştı.


İnşaat sektöründe 60 senelik geçmişi olan ve resmi taahhüt projelerinde Türkiye'nin en büyük firmaları arasında yer alan Çarmıklı Yapı’nın patronu Gökhan Çarmıklı, 2007’de Saruhan Yapı ile ortak arazileri üzerine Ulus Savoy projesini konumlandırdı. 


Fideltus Gayrimenkul'ün sahibi Cem Kalyoncu ile Eylül 2008’de ortak olan Gökhan Çarmıklı, Ekim 2009’da şirketin tüm hisselerini satın alarak Cem Kalyoncu ile yollarını ayırdı. 


Çarmıklı Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı, Türkiye'nin sağlık turizmi açığını kapatmak istediklerini ve Çeşme'deki ikinci, üçüncü projelerinde bu...