16 / 05 / 2024

Gökhan Çaydamlı adres ve telefonu

Gökhan Çaydamlı adres ve telefonu

Y. Mimar Gökhan Çaydamlı, Mimar İsmail İleri ile Fonksiyon Mimarlık firmasının kurucu ortağıdır. Gökhan Çaydamlı GMW, Johnson Fain ve Cannon Design gibi projelerde yer aldı. Peki Gökhan Çaydamlı kimdir? İşte biyografisi...

Gökhan-Hakan Özoğuz'dan Bayramiç'e milyonluk yatırım!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, aynı grupta çaldığı ikiz kardeşi Hakan Özoğuz'la Bayramiç'te milyonluk iki tarla satın aldı.

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Athena Gökhan'ın emlak zengini olduğunu biliyor muydunuz?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı. Özoğuz, kazancını yedi ev, bir arsa ve arazi araçlarına yatırdı.

Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Özoğuz, sadece ev değil arsa yatırımı da yapmış.

Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldı. Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi.

Seda Tosun: Gökhan Seven'in ev kirasını ben ödüyordum!

Oyuncu Seda Tosun ve galerici sevgilisi Gökhan Seven'in neden ayrıldığı belli oldu. Tosun, "Sürekli benden para istiyor, her ay evinin kirasını ben ödüyordum. İlişkimiz addiyata dayalıydı'' diyerek Seven'den ayrıldı.

Gökhan Çeliktürk: Depreme dayanıklı yapılar inşa edilmeli!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, ülkenin yapı güvenliği sıkıntısı çektiğini söyledi. Çeliktürk, depreme dayanıklı yapıların inşa edilmesi gerktiğini belirtti.

Gökhan Çeliktürk: Kentsel dönüşüm amacına aykırı yapılıyor!

İnşaat sektörünün önündeki en büyük engelin yüksek arsa fiyatlarının olduğuna dikkat çeken İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, kentsel dönüşümün ise asıl amacına aykırı yapıldığına işaret ederek, “Böyle devam edersek bir 20 sene sonra tekrar bir kentsel dönüşüme ihtiyacımız olacak.” dedi.

Greenist Güneşli adres!

Toplam 174 adet daireden meydana gelen Greenist Evleri'nde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. Greenist Güneşli adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Gökhan Taş: Emlak Yasası çıkarılmalı!

Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, Gaziantep'te 7- 9 milyar dolar olan Türkiye'deki 230 milyar dolar gayrimenkul piyasasının, fuhuş ve terör yuvalarından arındırılması için Emlak Yasası'nın çıkarılması gerektiğini söyledi.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Kanal İstanbul'un isim hakkını FETÖ'cü Gökhan Aygen almış!

Kanal İstanbul Projesi’nin isim hakkının Sakarya’da FETÖ’den tutuklanan Gökhan Aygen’in ortağı olduğu firma tarafından projenin açıkladığı gün Türk Patent Enstitüsü’nden tescil ettirildiği ortaya çıktı.

Gökhan Gönül, Florya Sütiş'i 5 milyon TL'ye satın aldı!

Sezon başında Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transferiyle çok konuşulan Gökhan Gönül, aldığı ücret nedeniyle uzun süre gündemde kalmıştı.

Gökhan Çaydamlı adres ve telefonu Haberi

Gökhan Çaydamlı adres ve telefonu

Gökhan Çaydamlı kimdir?


Gökhan Çaydamlı 1970 yılında İstanbul'da doğdu. 1992 yılında Trakya Ünv. Mimarlık fakültesinden mezun oldu. 2001-2003 yılları arasında Amerika'da SCI-ARC.'da Yüksek Lisans eğitimi gördü. 


Gökhan Çaydamlı, 1991-2010 yılları arasında yurtiçi, yurtdışı mimari proje firmalarında (GMW, JOHNSON FAIN, CANNON DESIGN vb.) proje ve uygulama çalışmalarında bulundu. 2012 yılından bu yana kurucusu olduğu Fonksiyon Mimarlık'ta çalışmalarına devam etmektedir.



Gökhan Çaydamlı ve Fonksiyon Mimarlık!


2001 yılında "Fonksiyon Mimarlık & Tasarım" ismiyle istanbul'da kuruldu,


2003 yılından itibaren "Fonksiyon Mimarlık İnş.Dek.Mob. ve Dış.Ltd.Şti." adı altında proje çalışmalarına devam etmektedir.



Gökhan Çaydamlı ve Fonksiyon Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Teşvikiye Mah. Prf. Dr. Müfife Küley Sok. No:18/5 Nişantaşı - İSTANBUL

Tel: +90 (212) 231 32 75

Fax: +90 (212) 231 36 43

Web: