12 / 05 / 2024

Gökhan Çetinsaya yeni şirket

Gökhan Çetinsaya yeni şirket

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Taş, yeni emlakçı yönetmeliğini değerlendirdi!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni emlakçı yönetmeliğini değerlendirdi..

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Erün kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Gökhan Erün kimdir? Gökhan Erün, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray GYO Başkanı oldu!

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Süleyman Yerçil seçildi.

Serdar Gökhan'dan ev fiyatına mezar aldığı iddialarına yanıt!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, kendisi için Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı haberlerine açıklık getirdi.

Serdar Gökhan mezar yeri için daire parası ödedi!

‘Diriliş Ertuğrul’ ve 'Mehmetçik Kut'ül Amare' dizileriyle dikkat çeken oyuncu Serdar Gökhan'ın 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı ortaya çıktı.

Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz!

Gölet Gönüllüleri, Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz etti.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yüzde 70'i tamamlanan Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'yle ilgili açıklamalar yaptı.

Gökhan Çetinsaya yeni şirket Haberi

Gökhan Çetinsaya yeni şirket

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya ortaklığında kuruldu.

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya Nurcan Çetinsaya çiftinin oğlu Gökhan Çetinsaya ile Hakan-Serra Dinçerler'in kızı Tuğçe Dinçerler, 2011 yılında evlendi. 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya, İSGİD, FİADER, KONUTDER, GYODER gibi derneklere üye. Artaş İnşaat, Tema İstanbul 2, Avrupa Konutları Çamlıvadi, Avrupa Konutları Yaman Evler 2. Etap, Avrupa Konutları Atakent 5, Avrupa Konutları Atakent 4B ve Avruğa Office Ataşehir projelerinin satışını sürdürüyor.  

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi, gayrimekul sektöründe her türlü emlak, ofis, site, daire, market, depo, iş hanı, rezidans, plaza, villa vs. gibi her çeşit taşınmazın alımını, satımını ve pazarlamasını yapabilecek. Şirket, her türlü resmi...