06 / 05 / 2024

Gökhan Ertürk ısı yalıtımı

Gökhan Ertürk ısı yalıtımı

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, "Apartman ve site yönetimlerine özel Türkiye'nin tek kredisi olan EKOkredi ile yalıtım yaptırarak elektrik ve doğalgaz giderlerinde yüzde 50'ye varan tasarruf elde ediliyor" dedi.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bakan Işıkhan’ın zor sınavı! Düzenlemeler peş peşe gelecek! İlk adım asgari ücret olacak!

Yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini üstlenen Vedat Işıkhan’ı zorlu bir süreç bekliyor. Asgari ücretten memur ve emekliye kadar milyonlarca kişi temmuz ayında yapılacak zam oranını bekliyor.  

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Gökhan Ertürk ısı yalıtımı Haberi

Gökhan Ertürk ısı yalıtımı

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, "Apartman ve site yönetimlerine özel Türkiye'nin tek kredisi olan EKOkredi ile yalıtım yaptırarak elektrik ve doğalgaz giderlerinde yüzde 50'ye varan tasarruf elde ediliyor" dedi. 


Şekerbank'ın dünya gündeminin ön sıralarında yer alan enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda yürüttüğü ulusal ve uluslararası işbirlikleri ile bu yöndeki çalışmalarını, 2009 yılında enerjiyi ve emeği koruyan EKOkredi ürününde somutlaştırdıklarını belirten Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, "EKOkredi'yi, enerji tasarrufuna yönelik her türlü yatırımı uygun ödeme koşullarıyla desteklemek amacıyla geliştirdik. 

EKOkredi'yi geliştirirken, enerjisinin yüzde 72'sini ithal eden bir ülke olarak Türkiye'nin kalkınmasında ve sanayileşmesinde, enerjinin verimli kullanılmasının hayati önemini dikkate aldık" dedi. 


59 BİN KİSİ ENERJİ TASARRUFUYLA TANIŞTI

Enerji verimliliği yatırımlarının uygun koşullarda finanse edilmesi için geliştirilen EKOkredi ile...