03 / 05 / 2024

Gökhan Güvener

Gökhan Güvener

Faturaları azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor. Sıcaklardan kornunmanın en iyi yollarından biri Isovoll ile yalıtım yapmak...

IsoVoLL, TÜBİTAK destekli ürünlerini pazara sunuyor!

IsoVoLL, TÜBİTAK desteğiyle hayata geçirdiği yalıtım ürünlerini pazara sunuyor...

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 103 milyon 291 bin 157 TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

H Güvener Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

H Güvener Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 330 bin TL sermaye bedeli ile HMN Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Gmn Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gmn Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

Ülgür Gökhan, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ile buluştu!

Dünya Şehircilik günü kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen konferansta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere Çanakkale Belediyesinin çalışmalarını anlattı...

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Gökhan Özoğuz’dan Kaz Dağları’nda villası olduğu iddialarına yanıt!

Athena grubundan Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt verdi. Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" dedi.

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Gökhan Çeliktürk'ten imar barışı uyarısı!

İstanbul Kartal'da 8 katlı binanın çökmesinin ardından gözler Türkiye'deki eski binalara çevrildi. Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk bazı uyarılarda bulundu. 

Gökhan Özoğuz'dan 5,5 milyon liraya satılık tarihi köşk!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Arasan kimdir?

Gökhan Arasan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Gökhan Arasan kimdir? Gökhan Arasan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Çakırca, Birkan Dıragat ve Alper Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Gökhan Güvener Haberi

Gökhan Güvener

Türkiye için oldukça soğuk geçen kış aylarını geride bırakıyoruz. Sıcaklar yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladığında ise imdadımıza klima ve vantilatörler yetişiyor. Sıcaklarla bu şekilde baş ederken ay sonunda gelen faturalar ise cebimizi yakıyor. Gelen faturaların yanı sıra klima ve vantilatörlerin sebep olduğu hastalıklar da cabası. Oysa sıcaklardan korunmanın en sağlıklı ve etkili yolunu TÜBİTAK destekli yalıtım sıvalarıyla Isovoll sunuyor.


Kışın soğuğundan, yazın sıcağından korunmak bunun yanı sıra doğru bir yatırım yapmak için en etkili çözüm olan ısı yalıtımı, kışın soğuk havanın yazın sıcak havanın dış cepheden sızmasını önleyerek, ortam sıcaklığını koruyor. Bunun yanı sıra Isovoll, ısı yalıtımına sahip yapılarda kışın ısıtma amaçlı kullanılan enerjiyi yüzde 50 azalttığı gibi yaz aylarında serinleme amacıyla kullanılan elektrik enerjisinden de yüzde 50 oranında tasarruf...