04 / 05 / 2024

Gökhan Özoğuz köşkü satılıyor

Gökhan Özoğuz köşkü satılıyor

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Gökhan Özoğuz’dan Kaz Dağları’nda villası olduğu iddialarına yanıt!

Athena grubundan Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt verdi. Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" dedi.

Gökhan Özoğuz'dan 5,5 milyon liraya satılık tarihi köşk!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Halil tarafından kuruldu. 

Gökhan Döküm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökhan Döküm İnşaat Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bulut ve Erkan Bulut ortaklığında kuruldu.

Gökhan Özoğuz Karagümrük’teki villasını satıyor!

Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. Etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan villası için 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

Gökhan-Hakan Özoğuz'dan Bayramiç'e milyonluk yatırım!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, aynı grupta çaldığı ikiz kardeşi Hakan Özoğuz'la Bayramiç'te milyonluk iki tarla satın aldı.

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Athena Gökhan'ın emlak zengini olduğunu biliyor muydunuz?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı. Özoğuz, kazancını yedi ev, bir arsa ve arazi araçlarına yatırdı.

Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Özoğuz, sadece ev değil arsa yatırımı da yapmış.

Gökhan Özoğuz köşkü satılıyor Haberi

Gökhan Özoğuz köşkü satılıyor

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa sunduğu evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti.

700 bin lira masraf yapmıştı

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre tarihi köşk olarak geçen, Gökhan Özoğuz’un aldığı dönemde 700 bin liraya yenilettiği 5+1 evin fotoğrafları, ilk kez bir gayrimenkul sitesinde paylaşıldı.

1 yılda 1.5 milyon arttı 

REMAX Gayrimenkul’den Evrim Kırmızıtaş’ın sitesindeki satılık konutlar listesinde yer alan ev için geçen yıl istenilen fiyatın 1 yılda 2.5 milyon lira yükseldiği belirtiliyor. 3 katlı ev, kapalı otoparkı, sohbet odaları, mescidi, duvar ve tavanlardaki el işlemeli dekoruyla dikkat çekiyor. 
 

Athena Gökhan'ın emlak zengini olduğunu biliyor...