23 / 07 / 2024

Gökhan Taş kentsel dönüşüm

Gökhan Taş kentsel dönüşüm

108 yıldır dünyanın önemli gayrimenkul markası haline gelen Coldwell Banker Türkiye Ülke Direktörü Gökhan Taş, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu…

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

Gökhan Arslan: Güngören için kentsel dönüşüm mecburi!

Güngören Belediye Meclisi'nde ilçe sorunları hakkında konuşan Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, ''Depremi her meclis toplantısında dile getireceğiz'' diye konuştu.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 26 Mart'ta!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 26 Mart'ta ihale edilecek..

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 8 Kasım'da!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 8 Kasım'da ihale edilecek..

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş kentsel dönüşüm Haberi

Gökhan Taş kentsel dönüşüm

108 yıldır dünyanın önemli gayrimenkul markası haline gelen Coldwell Banker Türkiye Ülke Direktörü Gökhan Taş, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.


- Türkiye'de balon var mı gerçekten?


2013 yılında Türkiye'de 2 milyonun üzerinde tapu işlemi oldu. Şu anlama geliyor; yani insanların yüzde 2 buçuğu tapu yaptı. Çok büyük bir rakam bu. Rakamlara bakılarak bu denemez. Bizim mali sistemimiz çok çok sağlam bugün sizin 10 bin lira geliriniz varsa bunun en çok 6 bin lirasına kredi kullanabiliyorsunuz. Finansal anlamda bir balon yok ama piyasada çok ciddi anlamda bir riskle karşı karşıyayız. Önümüzdeki dönemde büyük semtlerde kentsel dönüşümden çok binasal dönüşüm yapılıyor.


- Nedir bu risk?


Metrekaresi 5 bin TL üzerindeki konutlarda çok ciddi bir arz var ama o talep artık bitti. Yani o konutları alabilecek...