29 / 04 / 2024

Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri

Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri

Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İstanbul Bahçelievler'de 100 bin TL sermayeyle Umut Işık tarafından kuruldu...

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Ufk Arsa Ofisi İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufk Arsa Ofisi İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz tarafından kuruldu. 

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Mohammad Zadeh tarafından kuruldu.

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi kuruldu!

Mar Yapı'nın İstanbul Sefaköy'de inşa edeceği G Hub projesinin satış ofisi kuruldu .Projede ön talepler toplanıyor..

Toronto'daki evin içi görenleri şaşkına çevirdi!

Toronto’nun Bloor West Village bölgesinde yer alan ev görenleri şaşkına çevirdi. Dışarıdan normal görünen evin içi 50'lerin ve 60'ların dekorasyonuna sahip.

Arsa yatırımcısının adresi: Yeşil Vadi Arsa Ofisi!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, Bugüne kadar 300 milyon TL’nin üzerinde satış yaparak 17 binin üzerinde yatırımcıya hizmet verdi. Ofis yatırımcılara birikimlerini rahatça kazanca dönüştürebilmeleri için vade farksız taksit imkanı sağlıyor. 

CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi!

İstanbul İçerenköy’de bulunan pek çok yatırımcının markajına giren CarrefourSA AVM için devir işlemleri başlayacak. CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi.

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi!

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi iletişim bilgileri ne haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Yıldırım Yapı Grubu tarafından Beyoğlu'da hayata geçirildi...

Ankara Güvenpark'a otopark yapılmasına ilişkin 9 sorun mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Güvenpark'a otopark yapma planlarına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Aksaray Gülağaç'ta 39 adet işyeri yapım işi ihalesi 10 Ekim'de!

Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 10 Ekim'de 39 adet işyeri yapımı için ihale düzenlenecek..

Aksaray Gülağaç'ta işyeri yapım işi ihalesi 10 Ekim'de!

Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 39 adet işyeri yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 10 Ekim'de gerçekleşecek..

Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Haberi

Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri


Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile Umut Işık tarafından  21 Mart 2016 tarihinde kuruldu. 


İş konusu;


1) Her türlü bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkartmak, gerektiğinde bunların projelendirmesi yapılarak, yerli ve yabancı pazarlamasını yapmak. 2) Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 3) bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 4) Islah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. 5) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik, organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,ev,apartman, işyeri,...