19 / 05 / 2024

Gökler Nalburiye İnşaat adresi

Gökler Nalburiye İnşaat adresi

Gökler Nalburiye İnşaat Plastik Reklam Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Gökdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç tarafından kuruldu. 

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Gök Beyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Beyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Gök ve Ali Fuat Gök ortaklığında kuruldu. 

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Amer Jawısh tarafından kuruldu.

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bekci tarafından kuruldu.

Ersu Otelcilik Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersu Otelcilik Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yusuf Sayılgan tarafından Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ög Mimarlık İnşaat Turizm Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ög Mimarlık İnşaat Turizm Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Albayrak tarafından Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Simay Nalburiye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simay Nalburiye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aygın tarafından kuruldu.

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Ayrancı tarafından kuruldu.

Güney Ka İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Ka İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Halis Güney, İsmail Kaya ve Fuat Demirbey ortaklığında kuruldu.

Gökler Nalburiye İnşaat adresi Haberi

Gökler Nalburiye İnşaat adresi

Gökler Nalburiye İnşaat Plastik Reklam Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Gökdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu. 

Gökler Nalburiye İnşaat Plastik Reklam Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; NALBURİYE   a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak.  b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak c. Her türlü nalburiye işleri...