29 / 04 / 2024

Gökpınar Gölü ziyaretçi sayısı

Gökpınar Gölü ziyaretçi sayısı

Sivas'ın Gürün ilçesindeki Gökpınar Gölü, turkuaz mavisi görünümü ve doğasıyla göz kamaştırıyor Sivas kent merkezine 147, Gürün ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Gökpınar Gölü, adeta "doğal akvaryum"u andırıyor.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Jaguar E-Pace: Lüks Tasarım ve Güçlü Performansın Buluştuğu Bir SUV!

Jaguar E-Pace'in performansı, çeşitli motor seçenekleri arasından seçim yapma imkanı sunar. Otomobilin motor hacmi 1.498 cc'dir ve güçlü performans için 160 beygir güç üretir. İşte Jaguar E-Pace'in bazı donanım seçeneklerine ve fiyatlarına daha ayrıntılı bir şekilde bakalım...

Kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu!

Ledger CEO'su Pascal Gauthier, kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu verdi. İşte o ipuçları...

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

İnşaat sektöründeki hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

Fortune Dergisi tarafından bu sene 11'incisi hazırlanan 'Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını listesi' belli oldu. Peki inşaat sektöründeki hangi isimler 50 Güçlü Kadın CEO listesinde yer aldı?

Yasemin Açık Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını arasında!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye tarafından bu sene 11’incisi hazırlanan “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesine girdi.

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Salda Gölü'ndeki derin çukur havadan görüntülendi! 

Salda Gölü'nde iş makinesi ve kamyonların beyaz kuma zarar vermesinden sonra geriye iş makinelerinin kazdığı derin çukur havadan görüntülendi...

Salda Gölü’nde inşaat başladı!

Salda Gölü'nde inşaat çalışmaları başladı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Salda Gölü’ndeki iş makinelerinin çalışma görüntüsünün yer aldığı bir video paylaştı...

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Gökpınar Gölü ziyaretçi sayısı Haberi

Gökpınar Gölü ziyaretçi sayısı

Dipten kaynaklarla beslenen ve derinliği 15 metreyi bulan göl, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Su altı sporlarıyla uğraşanlar tarafından dalış için tercih edilen gölde, zaman zaman dalış eğitimleri de veriliyor. Gölün kıyısında ve çevresinde turistik tesislerin vanı sıra dinlenJ me ve mesire alanları bulunuyor. Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, "Gökpınar Doğa Parkı'nda yaz sezonunda bazı çalışmalar yapacağız. Göl kenarına 10 kerpiç ev yapmayı planlıyoruz. Restoranımızı ve diğer tesislerimizi daha aktif hale getireceğiz. Bütün vatandaşlarımızı cennetten bir köşe olan Gökpınar Gölü'ne bekliyoruz" dedi. 



Nami Çiftçi ise Gökpınar 'ın eşsiz bir görünüme sahip olduğunu belirterek, bu sayede Gürün'ün turizm ilçesi olduğunu dile getirdi. İlçeye gelen vatandaşların Gökpınar Gölıi'nü görmeden Güriin'den ayrılmadıklarını belirten Çiftçi, Mayıs ayından itibaren göl kenarındaki tesislerin hizmete açılacağını kaydetti....