16 / 05 / 2024

Göksal Karadeniz

Göksal Karadeniz

İkikapı Yapı İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile, 9 Şubat 2015 'te Beşiktaş Mecidiye Mahallesi Ortaköy 'de, Göksal Karadeniz Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Tarım Kredi'de 24 Şubat-1 Mart 2024 aktüel kataloğu yayımlandı! Tarım Kredi'de seçili ürün ve markalarda indirim!

Tarım Kredi'de önümüzdeki hafta 24 Şubat-1 Mart 2024 güncel ürünler kataloğu yayımlandı. Tarım Kredi'de bu hafta 900 g TK Süzme Yoğurt 69.90 TL,1000 g TK Karadeniz Siyah Çay 99.90 TL, Bakpiliç Fileto 149.90 TL birçok üründe indirim fırsatı yer alıyor. 

Uzmanlar peş peşe açıkladı! Karadeniz fayı göz ardı edilmemeli! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından; Karadeniz bölgesinin depremselliği de gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı! Karadeniz fayı göz ardı edilmemeli!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Göksal Mutlu ve Kemal Mutlu tarafından kuruldu.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Trakya Platformu'ndan Kanal İstanbul projesine itiraz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak nitelendirdiği ve gündemden düşmeyerek tartışmalara neden olan Kanal İstanbul, yalnızca İstanbul’u değil, Kırklareli'ni de etkisi altına alacak. Trakya Platformu Kırklareli Dönem Sözcüsü Göksal Çidem, konuya ilişkin konuştu.

Dora 60 Geri Dönüşüm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora 60 Geri Dönüşüm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Göksal Yılmaz tarafından kuruldu.

Karadeniz Ereğli'deki PTT binasının akıbeti TBMM gündeminde!

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündeminde!

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Medikal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Göksal  Mutlu, Selim Günay ve Serdar Erikci tarafından kuruldu.

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Yaylalarda imar affına başvuru sayısı 100 bini geçti!

TOD (Türkiye Ormancılar Derneği) tarafından hazırlanan rapora göre, Karadeniz yaylalarında yapılan ve yaylaların doğal yapısını bozan kaçak yapıların affı için yapılan başvuru sayısı 100 bini geçti.

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun güzergahı meclis gündeminde!

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun ili güzergahı meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Doğu Karadeniz Bölgesi aldığı göçlerle cazibesini artırıyor!

1950’li yıllardan sonra hızla büyükşehirlere göç veren Doğu Karadeniz Bölgesi’ne son 10 yılda geri dönüşler hızlandı. TÜİK istatistiklerine göre, Doğu Karadeniz Bölgesi nüfusu, 2007-2016 yılları arasında aldığı göçler ile cazibesini arttırmaya başladı.

Göksal Karadeniz Haberi

Göksal Karadeniz

İkikapı Yapı İnşaat Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Göksal Karadeniz Müdürlüğü'nde kuruldu.


İkikapı Yapı İnşaat Limited Şirketi iş konusu;a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler   üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve     bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...