15 / 05 / 2024

Göksel evi

Göksel evi

Şehrin kaosundan kaçarak Göcek’e yerleşen Göksel, burada kendine huzurlu bir yaşam kurdu. Göksel, ''Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” dedi.

Kira beyannamesi verme süresi 2024! Kira beyannamesinde bu harcamalar gider gösterilebilir! Evi kirada olan hemen baksın

Kira beyannamesi verilirken, yapılan bazı harcamalar kira gelirinden düşülebiliyor. İşte kira beyannamesi verme süresi 2024 ve kira beyannamesinde eğitim harcamalarını gider olarak gösterme...

Ev sahipleri dikkat! Kiracı bulmak için çok uğraşabilirsiniz! 

Konut fiyatlarında yaşanan ve kiraların sürekli artmasının önüne geçmek adına hükümet çeşitli adımlar atıyor. Buna göre, evi boş olan ev sahibi olumsuz yönde etkilenebilir. Bu düzenleme sonrasında ev sahipleri ne gibi sıkıntılar ile karşı karşıya kalacak.

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ergün, Göksel Öztürk, İllyas Zengin ve Levent Alpağut ortaklığında kuruldu.

250 bin TL'si olana 8 bin TL'nin üzerinde para yatırılıyor! Bu kazancı görenler evi arabayı satıyor! 

Kıyıda köşede birikmiş parası olanlar soluğu bankalarda alıyor. 250 bin TL'si olana 8 bin TL'nin üzerinde para yatırılıyor. İşte banka banka o rakamlar...

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demircan tarafından kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Finans Merkezi'nin tamamı 3-4 ay içinde açılacak! 

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, birkaç küçük rötuştan sonra İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tamamının 3-4 ay içinde açılacağını duyurdu. 

Ev almak iseyenlere müjde! sıfır faizli kredi geliyor

Yaşanan depremin ardından, yaşanan kayıpların en aza indirgenmesi amaçlı yapılan hasar tespit çalışmaları ve alınacak önlemler gündemde. Evi hasar gören vatandaşlar  uygun fiyatlarla yeni konutların sahibi olabiliyor.

Alpim İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alpim İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Köksoy tarafından kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) taşınma sürecine ilişkin olarak yaptığı açıklamada binalar bittiğini ve içinde birtakım düzenlemeler olduğunu söyledi. Aşan, yıl sonu veya ocak ayı gibi inşallah taşınılacak durumda olacağını da söyledi.

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Balkan tarafından kuruldu.

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da Göksel Sünbül ve Zavur Akhverdiyev ortaklığında kuruldu.

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Göksel evi Haberi

Göksel evi

Mart ayından beri kaldığı köyde bahçe işleriyle ilgilenen, yöresel yemekler pişiren ve evinin tüm işlerini kendi yapan şakıcı Göksel, yeni albümü için harekete geçti. Evine stüdyo kuran sanatçı, yeni şarkılarının ön kayıtlarını yapıyor.

BURADA MUTLUYUM 

Hürriyet'te yer alan habere göre; karantina günlerini Muğla’da bulunan bir köy evinde geçiren ünlü şarkıcı, şunları söyledi: “Ani bir kararla arkadaşımla Muğla’ya geldik. İstanbul’da kendimi iyi hissetmedim. Kendimize çok tatlı bir yer bulduk. Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” diye konuştu. İstanbul’a dönmeyi henüz düşünmediğini de dile getiren Göksel şöyle konuştu: “İstanbul’da konforlu bir hayatım vardı ama burada mutluyum. Burada kalmak istiyorum ama İstanbul’da ailem var. Yarı orada, yarı burada bir hayat kurabilirim.”

Yeni hayatından...