29 / 04 / 2024

Göksu mesire alanı

Göksu mesire alanı

2005 yılında Göksu mesire alanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin kararıyla yapılaşmaya açılacakmış. Vakıflar'ın mülkiyetindeki yaklaşık 175 hektar büyüklüğündeki Göksu mesire alanının 25 dönümü yapılaşmaya açılacakmış.

1981 yılında tarihi Göksu mesiresi eski haline getirilecekmiş!

1981 yılına Göksu adeta yeniden doğacakmış. Tarihi Göksu mesiresi, İstanbul Belediyesi tarafından eski haline getirilecekmiş. İstanbul Belediyesi, 50 bin metrekarelik mesire alanında Boğaziçi'nin yitirilen güzelliklerini tekrar canlandıracakmış.

Mood Göksu'da yüzde 50 peşinatla 30 ay 0 faiz fırsatı!

Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 30 ay 0 faizle ödenebiliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Deniz GYO Göksu AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi 48147 Ada 1 Parsel Göksu AVM'de  46 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Göksu AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan "Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi 48147 Ada 1 Parsel  GÖKSU AVM'de  46 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Mehmet Tevfik Göksu: İstanbul'da 2 bin 864 toplanma alanı var!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul’da yaşanan deprem sonrası merak edilen deprem toplanma alanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Göksu, “İstanbul’un şu anda toplanma alanı sorunu yok" dedi...

Deniz GYO, Göksu AVM'den gayrimenkul aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Etimesgut'ta yer alan Göksu AVM'de bulunan 123 nolu bağımsız bölüm yatırım ve kira geliri elde etmek amacıyla satın aldı...

Deniz GYO Göksu AVM 2017 değerleme raporu!

Deniz GYO, Göksu AVM'de yer alan 40 adet bağımsız bölüme ilişkin 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Silivri Göksu Royal'e kamuya ait yol mu dahil edildi?

Silivri'de hayata geçirilen Göksu Royal projesine kamuya ait yeşil alan ve yol dahil edildi. Projenin alanı 18 bin metrekareye çıkarıldı. Mahkeme bu kararı iptal etti ve yolun kamuya açılmasını hükmetti. 

Adana mesire alanı inşaatında sona gelindi!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Yenıgün Köyü Eğriçam mevkiinde yer alan mesire alanının yakın zamanda hizmete açılacağını vurguladı.

Kayseri Sarımsaklı'ya mesire alanı inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sarımsaklı Barajı’nı Kayserililerin hizmetine sunmak için yeni bir proje hayata geçiriyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Sarımsaklı’yı çok güzel bir mesire alanı haline getireceklerini belirtti.

Antalya Manavgat'a 30 milyon TL'lik mesire alanı geliyor!

2013 yılında yangından zarar gören 75 hektar alan Mesire alanı oluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, “Fabrika kuracak bütçede bir yatırım. Bir fabrika gibi Manavgat’a iş, aş ve zenginlik getirecek” diye konuştu.

İzmir'e 66 mesire alanı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) İzmir'de şehrin gürültüsünden bunalan ve tabiatla buluşmak isteyen vatandaşlar için şuana kadar 66 mesire alanı tahsis etti

Manisa Kocamurtluk Mesire Alanı'nın ihalesi yapıldı!

Gördes Belediyesi'nin İller Bankası aracılığıyla hazırlattığı Kocamurtluk Mesire Alanı'nın yapım işi geçtiğimiz günlerde ihaleye çıktı.

Göksu mesire alanı Haberi

Göksu mesire alanı



Göksu'nun ölüm fermanı imzalandı


     Tablo ve kartpostallara konu olan Osmanlı'nın eğlence mekanı, tarihi Göksu mesire alanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin kararıyla yapılaşmaya açılıyor.

     Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün mülkiyetindeki Beykoz Göksu mesire alanındaki 2 parselle ilgili plan kararları, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 4 Ocak'taki toplantısında değiştirildi. Mesire alanının, meclis üyelerinin kararıyla kültür ve ticaret alanı olmasına karar verildi. Mesire alanını düşük yoğunlukta yapılaşmaya açan plan değişikliği teklifine hiçbir meclis üyesi itiraz etmedi.

     1998'den bu yana Küçüksu ve Göksu'yu kurtarmak için trilyonlar harcayarak atıksu arıtma tesisi yapan Büyükşehir Belediyesi, icraatının ve vaatlerinin aksine mesire alanı için yapılaşma kararı almış...