01 / 05 / 2024

Göktaşlar Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyatlar

Göktaşlar Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyatlar

Bakırköy City Sitesi fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Göktaşlar - Beyaz İnşaat imzasını taşıyan Bakırköy City projesi 2017 yılının ortasında teslim ediliyor...

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Beyaz tarafından kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereket İnanç ve İbrahim İnanç ortaklığında kuruldu.

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Güzelyurt ve Mücahit Güzelyurt ortaklığında kuruldu.

Koçlar Rmk İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar Rmk İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Muhammet Koç tarafından kuruldu.

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ayşe Göktaş tarafından kuruldu.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Göktaş Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Ruç tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün CFO'ları dönüşüme liderlik ediyor!

Finans dünyasının ve kuruluşlarının güçlü, istikrarlı CFO'lara her zamankinden daha fazla ihtiyaçları var. İnşaat sektöründe işletmeleri istikrara kavuşturmak ve iyileştirmek için CFO'lara ihtiyaç duyuluyor.

Göksel Mercan Yapı'nın konkordato davasında yeni gelişme!

Göksel Mercan Yapı İnşaat mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi şirket hakkında yeni bir karar verdi. 

Aytaçlar Grup İnşaat Dekorasyon Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytaçlar Grup İnşaat Dekorasyon Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ferit Babir tarafından kuruldu.

Güneş Parkecilik Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Parkecilik Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Güneş tarafından kuruldu. 

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslışah Yılmaz tarafından kuruldu.

Göktaşlar Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyatlar Haberi

Göktaşlar Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyatlar


9 bin 933 metrekare alanda yükselen Bakırköy City projesi Beyaz İnşaat ve Göktaşlar tarafından hayata geçiriliyor. Bakırköy City projesinde 163 daire ve 33 cadde mağazası bulunuyor.


İstanbul Bakırköy'e bağlı Kartaltepe'de yer alan Bakırköy City projesi eski Derby Fabrikası'nın arazisinde inşa ediliyor. Bakırköy City projesi Veliefendi Hipodromu'nun karşısında kalıyor.



Bakırköy City Sitesi fiyatları!


Bakırköy City projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Bakırköy City projesinde dairelerin alanları 87 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiyor.


Bakırköy City Sitesi fiyatları KDV hariç 2+1 daire tiplerinde 1 milyon 187 bin lira, 3+1 daire tiplerinde 1 milyon 676 bin lira, 4+1 daire tiplerinde 3 milyon liradan başlıyor.


Bakırköy City projesinde konut teslimlerinin Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor. Bakırköy City'de 36 ay...