03 / 05 / 2024

göktürk 2015 yatırımları

göktürk 2015 yatırımları

Göktürk bölgesinin en önemli ihtiyaçlarından biri daha Eyüp Belediyesi tarafından yakın bir tarihte hayata geçiriliyor. 3 km.lik yürüyüş yolu ve çeşitli sosyal donatılardan oluşacak “Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru”nun yapımına başlanıyor.

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli Barış Pala tarafından kuruldu.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Kain Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kain Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Kain tarafından kuruldu.

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar ile yatırımların artırılması için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

Invest İnşaat'tan Göktürk'e 450 milyon TL'lik yatırım!

Invest İnşaat, gayrimenkuldeki durgunluğa rağmen, Göktürk'te 450 milyon TL'lik yatırımla 900 dairelik yeni bir proje hayata geçiriyor.

göktürk 2015 yatırımları Haberi

göktürk 2015 yatırımları


Göktürk bölgesinin en önemli ihtiyaçlarından biri daha Eyüp Belediyesi tarafından yakın bir tarihte hayata geçiriliyor. 3 km.lik yürüyüş yolu ve çeşitli sosyal donatılardan oluşacak  “Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru”nun yapımına başlanıyor. Başkan Remzi Aydın bu projeyi Göktürklülerin desteği ile gerçekleştireceklerini söyledi. 

Göktürklülerin Eyüp Belediye Başkan Aydın’dan talepleri arasında yer alan yürüyüş parkuru çalışmalarında sona geliniyor. Eyüp Belediyesi’nin gerçekleştireceği proje, pek çok il ve ilçeye de örnek olacak. Göktürk’teki fidanlık bölgesinde yapımına başlanacak olan “Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru” 3 km.lik bir uzunlukta olacak. Toplam 20 bin metrekarelik bir alana yapılacak yürüyüş parkurunda yaklaşık 10 bin metrekarelik bir peyzaj gerçekleştirilecek.

Gölet, çocuk parkı, otopark, yürüyüş ve bisiklet parkuru, seyir terasları, köpek parkı, dinlenme alanları ve kafeteryanın yanı sıra, refleksoloji alanı, bir bitki tüneli ve...