08 / 05 / 2024

Göktürk Gökvadi villa fiyatları

Göktürk Gökvadi villa fiyatları

Göktürk'te inşa edilecek olan Gökvadi projesinde 450 adet villa yer alacak. Haziran ayında satışa çıkması plananan Göktürk Gökvadi projesinde teslimler 2 sene sonra yapılacak. İşte Göktürk Gökvadi iletişim bilgileri!

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Eyüpsultan Göktürk'te 10.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, Ravza Sitesi'nde yer alan villayı 10 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Göktürk Yalı Konakları'nda 12 milyon TL'ye icradan satılık villa! 

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, 542 parsel, Yalı Konakları'nda yer alan villayı 12 milyon TL'ye satıyor...

Göktürk'te sahte senetle 210 milyon liralık villa vurgunu!

Göktürk'te Cemalettin Sevinç adına iddiaya göre 26.5 milyon dolarlık sahte senet düzenledi. Hazırlanan senedin üzerine taşırıldığı belirlendi. ve Mahkeme 4 sanık hakkında delil yetersizliğinden beraat verdi. 

Göktürk'te 16 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Eyüp Sultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, 430 parselde yer alan villayı 16 milyon TL'ye icradan satıyor...

Göktürk Panorama Evleri Sitesi'nde 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan Panorama Evleri Sitesi'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Göktürk'teki golf sahasına 306 villa geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul’un en pahalı semtleri arasında yer alan Göktürk’teki Kemer Country projesinde yeni villalar yapılmasının önünü açtı. 

Kıvanç Tatlıtuğ Göktürk'te 15 bin TL'ye villa kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, şehir gürültüsünden uzaklaşmak için Göktürk’ten 2 katlı villayı aylık 15 bin liraya kiraladı. 

Kemerburgaz-Göktürk’te proje yarışı hızlandı!

İstanbul’un eski köylerinden biri olan Göktürk’teki araziler, 1990’lı yılların sonunda yakınındaki Kemerburgaz’da Kemer Country’nin yapılmasıyla yerleşime açıldı. Orman arazisi ve bostanlarıyla ünlü Göktürk bölgesinde zaman içinde villa ve lüks konut projeleri hayat buldu.

Eyüp Göktürk'te 3.6 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Göktürk Mahallesi'nde bulunan villa satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 3 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Göktürk Gökvadi ne zaman teslim?

135 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Göktürk Gökvadi Konutların ‘nda 450 adet villa yer alıyor. Proje villalardan meydana geliyor. Peki Göktürk Gökvadi ne zaman teslim edilecek?

Göktürk Gökvadi villa fiyatları Haberi

Göktürk Gökvadi villa fiyatları

Gökvadi projesi, Avrupa Yakası'nda Eyüp'e bağlı Göktürk'te inşa edilecek. Göktürk Gökvadi iletişim bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Telefonda ön talep toplama işleminin yapıldığı Göktürk Gökvadi projesinde satışlar Haziran'da başlayacak. 


Hun Yapı'nın yatırım şirketi olan Batı Proje Yönetimi tarafından oluşturulan Ferko İnşaat, Senko İnşaat, ADM Yapı ile ortak oluşturulan Gökvadi İnşaat A.Ş tarafından yükselecek Gökvadi, villalardan meydana gelecek. 



Toplam arsa alanı 117 bin metrekare olarak belirlenen Göktürk Gökvadi projesinde inşaat alanı ise 135 bin metrekare olarak belirlendi. 


Yatırım bedeli 1 milyar dolar olan Göktürk Gökvadi'de 450 villa yer alacak. Projede teslimler 2 sene sonra yapılacak. 


Göktürk Gökvadi iletişim!

Telefon: 0212 268 11 44 


Göktürk Gökvadi iletişim!

Web Adresi: http://ferko.com.tr/