27 / 04 / 2024

göktürk Kemerburgaz Semt Polikliniği

göktürk Kemerburgaz Semt Polikliniği

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ‘Önce sağlık, sonra hizmet’ sloganıyla başlattığı projeler çerçevesinde Kemerburgaz’da Fitness Merkezi ve Kemerburgaz Semt Polikliniği açılışı gerçekleştirdi. Aydın, “ Verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz” dedi.

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Kemerburgaz-Göktürk Bölgesi’nde ortalama metrekare fiyatı 70-75 bin TL!

Yatırımcıların radarına giren, Kemerburgaz – Göktürk Bölgesi’ndeki konutların ortalama metrekare satış fiyatı 70 bin - 75 bin TL aralığında değişiyor.  

Kemerburgaz-Göktürk'te konut fiyatları yüzde 193 arttı!

Kemerburgaz-Göktürk, 3. köprü ve 3. havalimanının etkisiyle büyük gelişim gösteriyor. Konut fiyatlarının 5 yılda yüzde 193 arttığı bölgeye metro bağlantısı da geliyor. İşe bölgeye yatırımcı çeken 4 özellik..

Metal Yapı Konut’tan Göktürk’te 5 yeni proje!

İstanbul’da birçok önemli projeye imza atan Metal Yapı Konut, 2017 yılında yeni projelerine devam ediyor. Kemerburgaz ve Göktürk’te bugüne kadar toplam 6 projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, 5 yeni projesi ile bölgedeki gücünü pekiştiriyor.

Kemerburgaz-Göktürk’te proje yarışı hızlandı!

İstanbul’un eski köylerinden biri olan Göktürk’teki araziler, 1990’lı yılların sonunda yakınındaki Kemerburgaz’da Kemer Country’nin yapılmasıyla yerleşime açıldı. Orman arazisi ve bostanlarıyla ünlü Göktürk bölgesinde zaman içinde villa ve lüks konut projeleri hayat buldu.

Kemerburgaz ve Göktürk'teki gayrimenkul fiyatları arttı!

Keller Williams, Avrupa Yakası’nın özellikle son yıllarda çocuklu ailelerin tercih ettiği Göktürk ve Kemerburgaz gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Göktürk ve Kemerburgaz’da metrekare fiyatları 4 bin ile 4 bin 500 dolardan alıcı buluyor.

Göktürk Group Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Eryılmaz ve Ömer Faruk Kılıç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Eyüp, Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

İşte Bestemsu Özdemir'in Göktürk'teki evi!

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un “Arka Pencere” filmini hatırlatıyor. Özdemir, o evin hikayesini InStyle Home dergisine anlattı.

Göktürk’te trafik ve yol sorunu masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Göktürk Belediye Ek Hizmet Binası’nda bir toplantı gerçekleştirdi. Göktürk, Kemerburgaz ve Eyüp’e bağlı köylerle ilgili olarak yapılan toplantıya Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi de katıldı...

Yalın Evler Göktürk'te yaşam yaz sonu başlıyor!

Kemerburgaz Göktürk'te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle "yerden göğe kadar farklı" bir proje olan Yalın Evler'de yaşam, yaz sonu okullar açılmadan önce başlıyor.

Göktürk Yalın Evler'de yaşam yaz sonu başlıyor!

Şeffaf cam cephesiyle dikkat çeken Kemerburgaz Göktürk Yalın Evler'de yasam yaz sonu itibariyle başlıyor. Yüzde 80'i tamamlanan cevreci projede 146 konut ve 10 dükkan yer alıyor.

Göktürk Yalın Evler’de yaşam, yaz sonu başlıyor!

Kemerburgaz Göktürk’te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle “yerden göğe kadar farklı” bir proje olan Yalın Evler’de yaşam, yaz sonu okullar açılmadan önce başlıyor.

Göktürk Larus Loft iletişim!

İstanbul Avrupa yakası Kemerburgaz'a bağlı Göktürk bölgesinde inşa edilen Göktürk Larus Loft iletişim bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Larus Loft'ta dairelerin metrekaresi 2 bin 700 dolardan başlayarak yükseliyor...

göktürk Kemerburgaz Semt Polikliniği Haberi

göktürk Kemerburgaz Semt Polikliniği


Eyüp Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Remzi Aydın yapımı tamamlanan Kemerburgaz Semt Polikliniği ile Fitness Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan Eyüp Belediyesi Kemerburgaz Semt Polikliniği aynı zamanda Göktürklülere de hizmet verecek. 


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ‘Önce sağlık, sonra hizmet’ sloganıyla başlattığı projeler çerçevesinde Kemerburgaz’da Fitness Merkezi ve Kemerburgaz Semt Polikliniği açılışı gerçekleştirdi. Her iki açılışı da peş peşe yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “ Göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz” dedi.  Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge’nin yanı sıra Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, , Eyüp Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.


“SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Eyüp Belediyesi olarak sağlık alanındaki hizmetlere büyük önem verdiğini belirten Eyüp Belediye Başkanı...