15 / 05 / 2024

Göl Konakları nerede

Göl Konakları nerede

Büyükçekmece Karaağaç Köyü’nde yapımına başlanan ve tamamen ağaç malzemeden Amerikan tarzı yapılan ‘Göl Konakları’ ilk misafirlerini ağırladı.Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Apartıman Gül nerede?

13 kat üzerinde toplam 25 konut ünitesi ve 1 ticari üniteden Apartıman Gül  projesinde satışlar devam ediyor... Peki Apartıman Gül nerede hayata geçiriliyor?

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gülşehir Belediyesi ortaklaşa inşa edeceği projede 300 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Gül İnşaat 11. Mahalle nerede?

11. Mahalle Evleri 11 blok halinde hayata geçiriliyor. Konut fiyatlarının 426 bin TL'den başladığı proje 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek. Peki Gül İnşaat 11. Mahalle nerede?

Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

Umi İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i İnegöl İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 128 adet daireden oluşuyor. Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlenen Denizİstanbul Mercan Konakları fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Gül Proje Vira İstanbul nerede?

Vira İstanbul Residence'de fiyatlar 256 bin TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen proje 17 blok halinde yükseliyor. Peki Gül Proje Vira İstanbul nerede?

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi nerede?

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinde 1.000'in üzerinde konut yer alıyor. Ticari ünitelerin de bulunduğu projede ön talep toplanıyor. Peki Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi nerede?

Gül Proje 11. Mahalle nerede?

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri 11 bloktan meydana geliyor. Proje 29 bin 918 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Gül Proje 11. Mahalle nerede?

Göl Konakları nerede Haberi

Göl Konakları nerede

51 villadan oluşan ilk etap projenin başlaması ve satışa çıkması nedeniyle düzenlenen brunch’a çok özel davetliler katıldı. Bentur’un sahibi Kadir Ruhi Uğur İnşaat’ın proje sahibi olduğu, ERP Yapı’nın yapım ve satışını üstlendiği projenin kurdelesini eski Başbakan Mesut Yılmaz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kadir Ruhi Uğur ve ERP Yapı sahibi Cenk Erpolat birlikte kestiler. Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi. Mesut Yılmaz’a ‘Göl Konakları’nda komşu olmanın bedeli ise 850 bin dolardan...