07 / 05 / 2024

göl mahal sosyal tesis

göl mahal sosyal tesis

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde hayata geçirilrn Göl Mahal projesi, Yalçınlar Group imzasıyla inşa ediliyor. Projede yer alan sosyal tesislerin kiraya verilmesi ile site giderleri aidatlardan düşürülecek...

Sosyal tesis için beton dökülen Nemrut Krater Gölü çevresindeki inşaat durduruldu!

Bitlis Valiliği yaptığı açıklamada Nemrut Krater Gölü çevresinde kurulması planlanan tesisle ilgili inşaat çalışmalarının durdurulduğunu duyurdu.

Amine Gülşe'den abisine 1 milyonluk ev!

Oyuncu Amine Gülşe'nin ağabeyi Şahan Gülşe, nişanlısı Stefanie Duarte ile evlendi.. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Amine Gülşe'nin, düğün hediye olarak ağabeyine 150 bin dolarlık (1 milyon TL'lik) ev aldığı belirtildi.

TOKİ'den Salda Gölü açıklaması! 

TOKİ yaptığı açıklamada, Salda Gölü'nde yapılaşma ve betonlaşma olduğuna ilişkin sosyal medyada yer verilen görüntülerin, göl ve çevresindeki çalışmalara ait olmadığını belirtti.

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Burdur ili, Yeşilova ilçesi, Salda Gölü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesi 31 Temmuz'da!

Burdur ili, Yeşilova ilçesi, Salda Gölü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Van Gölü'ne Sahil kordonu geliyor!

Edremit Belediyesi, Van Gölü'nden daha fazla faydalanılması için Sahil Kordonu projesini hayata geçirecek. Projeyle, halkın yıllardır hayalini kurduğu sosyal tesislere kavuşması hedefleniyor.

Gaziosmanpaşa Zat-ı Gül Hanım Kültür Merkezi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziosmanpaşa’da sadece kadınlara hizmet verecek olan Zat-ı Gül Hanım Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışına katıldı. Merkez’de 32 farklı alanda kurslar düzenlenerek eğitim verilecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Gençlik Merkezi Projesi, Sarıgöl ilçesindeki yapım çalışmaları hız kazandı. Projede temel atımına başlandı.

Hatay Kırıkhan'da Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

göl mahal sosyal tesis Haberi

göl mahal sosyal tesis

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Gölmahal Villaları'nın işletmeye kiraya verilecek sosyal tesisi, site sakinlerinin dışında, dışarıdan kullanıma açık olup, elde edilen kira ve üye geliriyle site giderleri aidatlardan düşürülmüş olacak. Tesis, kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness ve spa merkezi, restaurant, sauna, hamam ve buhar banyosunu içinde barındıracak. Projede villa sahipleri, sosyal tesis ve marketten de 1/38 hisse sahibi olacak. Gölmahal Villaları'nda fiyatlar 1 milyon 395 bin dolardan başlıyor. 


Taraf...