05 / 05 / 2024

göl yapımı

göl yapımı

ABD'li bir vatandaş evinin bahçesinde ailesi ile birlikte yüzmek için havuz yaptırmayı düşündü. Ancak daha sonra 30 bin dolar verip yüzme havuzu yaptırmak yerine doğal bir göl yapmaya karar verdi.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Gültegin Yapı Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Gültegin Yapı Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Beykoz'da İsmet Gültegn tarafından kuruldu.

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Kayseri ili Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Edremit Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit'te kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dünya'nın en ince gökdeleninin yapımı tamamlandı!

Daha incesi yok Bir gökdelen düşünün... Uzunluğu 425 metre, genişliği ise sadece 17 metre... Hayal etmesi bile zor olan bu gökdelenin yapımı son buldu! Peki, bu gökdelenin alıcıları kimler? Bir dairenin fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar...

Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

İznik Gölü’ndeki imar planı değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Bursa 2'nci İdare Mahkemesi, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 25 Şubat 2020 tarihinde kabul edilen İznik Gölü Nazım İmar Planı’nın yürütmesinin durdurulması kararını verdi.

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Yg Göker Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yg Göker Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gökçe tarafından kuruldu.

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

İris Gölü imara mı açılacak?

İzmir'in Karaburun ilçesindeki İris Gölünün imara açılacağı yönündeki haberler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

göl yapımı Haberi

göl yapımı

ABD'de yaşayan bir adam evinin bahçesinde ailesi ile birlikte yüzmek için havuz yaptırmayı düşündü. Ancak daha sonra 30 bin dolar (yaklaşık 110 bin TL) verip yüzme havuzu yaptırmak yerine doğal bir göl yapmaya karar verdi.



İnşaatı kendisinin yapabileceğini düşünen adam yaptığı gölün yapım aşamasının fotoğraflarını adım adım sosyal paylaşım sitesi İmur'dan paylaştı.



Fotoğrafların altına yazdığı notlarla gölü yaparken yaşadıklarını anlatan adam sonunda evinin önüne doğal bir göl yapmayı başardı.




Projeyi düşündükçe heyecanlandığını anlatan adam, ilk olarak evinin önüne çıkıp gölün sınırlarını belirleyerek işe başladığını söyledi.




Yavaş yavaş derinleşen bir göl hayal ettiğini anlatan adam önce zemini test etti.




2 küçük çocuğunu da işin içine sokan adam toprağı kazma aşamasında onlardan da yardım aldı.




Sonunda istediğini başaran adam yaptığı doğal...