08 / 05 / 2024

Gölbaşı Aden Ballıkpınarı

Gölbaşı Aden Ballıkpınarı

Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla Ankara Gölbaşı'nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut projesi, eylül ayında teslim edilecek. Proje, 48 bağımsız villadan oluşuyor.

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Gölbaşı'nda 4.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Taşpınar ve Virancık mahallelerinde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 743 bin 46 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ankara Gölbaşı'nda 5.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gölbaşı Belediyesi, Taşpınar ve Virancık Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Aden Ballıkpınarı ile yatay mimariye sahip evler!

Lejant Proje tarafından Ankara’nın Gölbaşı Ballıkpınarı Köyü’nde hayata geçirilen Aden; yatay yaşam konseptini, müstakil yaşam ayrıcalığına dönüştürüyor.

Aden Ballıkpınarı: Özgür çocuklara yepyeni konut projesi!

Günümüzde ebeveynlerin olmazsa olmazlarından biri de çocuklarının doğa ile iç içe büyümesi. Onların doğa ile bir, güvenli ve evcil dostlarıyla mutlu bir hayat sürmesi… Ailelerin ve çocukların ihtiyaçlarını düşünerek Ankara’da hayat bulan Aden Ballıkpınarı ise bu bakış açısının adeta bir dışa vurumu.

Aden Ballıkpınarı yatırımcıya değil, oturacak olana satılıyor!

Ankaralı gayrimenkul şirketi Lejant, bölgede yapılan her 10 projeden 5’ine imza atıyor. Firma, yapımına devam eden Lejant Aden Ballıkpınarı projesini yatırımcıları değil oturacak olanlara satıyor.

Lejant, inovatif bakış açısını Aden Ballıkpınarı’na yansıttı!

Lejant Proje, müşterilerine mimari çözümlerden proje geliştirmeye, finansman yönetiminden işletmeye kadar 360 derece hizmet sunuyor.

Lejant Proje'den villa konseptine yeni bir soluk!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Lejant Proje, yatay yaşam konseptini, müstakil yaşam ayrıcalığına dönüştürüyor. Ankara’nın Gölbaşı Ballıkpınarı Köyü’nde Aden projesini hayata geçiriyor.

Ankara Gölbaşı Ballıkpınar imar planı askıya çıktı!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Ballıkpınar Mahallesi'nde belirlenen imar adaları ve kadastro parsellerinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Denizli Pamukkale'de Gökpınar Göleti için acele kamulaştırma!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde bulunan bazı taşınmazların Gökpınar Göleti mutlak ve kısa mesafe koruma sınırı içinde kalmaları nedeniyle acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gölbaşı Aden Ballıkpınarı villalarında yaşam eylülde başlıyor!

Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla Ankara Gölbaşı'nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut projesi, eylül ayında teslim edilecek. Proje, 48 bağımsız villadan oluşuyor.

Gölbaşı Aden Ballıkpınarı Haberi

Gölbaşı Aden Ballıkpınarı

Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla Ankara Gölbaşı'nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut projesi, eylül ayında teslim edilecek. 


Yatay yaşam konseptiyle tek katlı bahçeli ev modelini sunan projede, 26 adet bağımsız blok inşaatın yüzde 50'si tamamlandı. 


Steelife Genel Müdürü Bülent Aydın, çelik yapı sisteminin klasik sistemlere göre yüzde 10 daha fazla alan kullanım avantajı sayesinde geniş mekanlara sahip yatay yaşam konseptinin oluşturulduğunu söyledi. 


48 bağımsız villadan oluşan projede, ortalama fiyatlar 500 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında...