11 / 05 / 2024

gölbaşı dikilitaş ne durumda

gölbaşı dikilitaş ne durumda

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Dikilitaş Mahallesi'ııe yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği Dikilitaş Mahallesi'nde vatandaşlara imar müjdesi verdi...

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş duyurdu! Aman dikkat, çok az zaman kaldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı. Aman dikkat, çok az zaman kaldı...

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Gölbaşı Millet Bahçesi'ne uluslararası ödül!

Ankara'nın da Gölbaşı ilçesinde uygulamasına başlanan Gölbaşı Millet Bahçesi Projesi, ABD'de gerçekleşen En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması'nda birincilik ödülünü aldı.

Mutlucan İnşaat Gölbaşı'nda 910 konut yapacak! Yeni proje!

Mutlucan İnşaat, Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'ne bağlı Kızılcaşar Mahallesi'nde 910 konutluk yeni projeye başlıyor. Proje etaplar halinde 4 yılda tamamlanacak..

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki 18 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı İlçesi'ne bağlı 3 mahalledeki 18 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor..

Ordu Gölbaşı Camii minaresine kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin restore ettiği ancak minaresi bulunmayan Fatsa Gölbaşı Camii’ne yeni minare inşa edildi.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Gölbaşı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne ait 122762 ada 1 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Ordu Gölbaşı Camii'ne minare yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, daha önce restore edilen ancak minaresi bulunmayan Fatsa Gölbaşı (Yenipazar) Camii’ne bölgenin mimari yapısına uygun şekilde minare yapılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

gölbaşı dikilitaş ne durumda Haberi

gölbaşı dikilitaş ne durumda

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği Dikilitaş Mahallesi'nde vatandaşlara imar müjdesi verdi. Başkan Odabaşı, imarda parselasyon çalışmaları başlayan mahallede vatandaşları bilgilendirdi. Belediye Başkanı Odabaşı, yerinde ve vatandaşın yanına giderek anlattıkları imar planı çalışmaları sayesinde hiçbir vatandaşın haksızlığa uğramadığını söyledi. 

Göreve geldikleri günden bu yana Türkiye'ye örnek olacak şeffaf bir yönetim anlayışını esas aldıklarını ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Gölbaşı Belediyesi'nde esas olan vatandaşla birlikte yönetim anlayışıdır. Bugüne kadar birçok mahallemizde yapılan imar çalışmalarını vatandaşımızla birlikte yaptık. 

Gölbaşı Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin yanına giderek yapılacak imar planı çalışmaları hakkında tek tek bilgi veriyoruz. 

İmar çalışmalarımızı kapalı kapılar ardında değil, vatandaşımızın gözü önünde şeffaf bir şekilde yapıyoruz. Amacımız Gölbaşılı hemşehrilerimizin hakkının kaybolmaması için çalışmaktır. Şimdi de Dikilitaş Mahallemizde binlik imar planı...