15 / 05 / 2024

gölbaşı eymir kapalı pazar alanı

gölbaşı eymir kapalı pazar alanı

Gölbaşı Eymir Mahallesi Park Eymir Toki Konutları'nda, geçen yıl yapımına başlanan Örencik kapalı pazar yeri hizmete girdi. Kapalı pazar alanı toplam 11 bin 881 metrekareden oluşuyor.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Ankara Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi'nin en büyük projelerinden olan Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Eymir Mahallesi'ne yapılacak Merkez, Gölbaşı'ndaki vatandaşların neredeyse tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek.

Gölbaşı bölgesi Park Eymir ile gelişiyor!

Aygün Ünlü, Gölbaşı'na farklı bir vizyon katan mahallelerinde daha kaliteli bir yaşam sürdürülebilmesi için ulaşımdan, sağlığa, eğitimden, yeşil alana kadar yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi.

Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi Projesi durduruldu!

Çevre mühendislerinin Eymir Gölü'nü yok edeceği gerekçesiyle karşı çıktığı Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi Projesi durduruldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın projeyi durdurma gerekçesi ise projeye ait format tutarını 3 ay içerisinde yatırılmaması.

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Gölbaşı’na yeni pazar!

Ankara Gölbaşı Eymir Mahallesi Park Eymir Toki Konutları’nda, geçen yıl yapımına başlanan Örencik kapalı pazar yeri hizmete girdi. Pazar alanı 11 bin 881 metrekareden oluşuyor.

Gölbaşı Eymir Toki'de kapalı pazar hizmete girdi!

Gölbaşı Eymir Mahallesi Park Eymir Toki Konutları'nda, geçen yıl yapımına başlanan Örencik kapalı pazar yeri hizmete girdi. Kapalı pazar alanı toplam 11 bin 881 metrekareden oluşuyor.

Gölbaşı Kızılcaşar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesine bağlı Kızılcaşar Mahallesi 650 nolu kadastro parseli ve çevresine ait 1/ 1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Gölbaşı Cimşit Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Mart'ta onaylanan Gölbaşı ilçesine bağlı Cimşit Mahallesi 116924/1 nolu parsele ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Reysaş GYO Gölbaşı'ndan 1 milyon 670 bin TL'ye arsa aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Gölbaşı Oğulbey Mahallesi'ndeki 15 bin 905 metrekarelik arsayı 1 milyon 670 bin 750 TL'ye satın aldı.

Aselsan Gölbaşı tesisinin açılış töreni gerçekleşti!

Ankara Gölbaşı'nda 157 milyon doları yatırım yapılarak kurulan tesiste; yeni Türkiye'nin gücü ortaya çıkarılacak. Tesis 75 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 350 bin m2 alan üzerine kuruldu.

gölbaşı eymir kapalı pazar alanı Haberi

gölbaşı eymir kapalı pazar alanı

6 bin 580 metrekarelik kapalı alan ve 3 bin 161 metrekarelik otoparka sahip olan pazar yelinde biı de idari bina bulunuyor. 24 saat güvenlik kameradan ile izlenen pazaı yerine. Paık Eymir Konutları sakinlerinin ulaşımı için ring seferleri gerçekleştirilecek. 


Hürriyet...