29 / 04 / 2024

Gölbaşı bölgesi Park Eymir ile gelişiyor!

Gölbaşı bölgesi Park Eymir ile gelişiyor!

Aygün Ünlü, Gölbaşı'na farklı bir vizyon katan mahallelerinde daha kaliteli bir yaşam sürdürülebilmesi için ulaşımdan, sağlığa, eğitimden, yeşil alana kadar yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi.



6 bin 500 konutta 25 bin kişinin yaşadığı Gölbaşı Park Eymir Toplu Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Aygün Ünlü, Gölbaşı’na farklı bir vizyon katan mahallelerinde daha kaliteli bir yaşam sürdürülebilmesi için ulaşımdan, sağlığa, eğitimden, yeşil alana kadar yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi. Gölbaşı Park Eymir Toplu Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Aygün Ünlü,  Ankara  Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi’nin mahalleleriyle yakınen ilgilendiğini belirtirken, gerek yeşil alan gerekse ulaşımda büyük desteklerini gördüğünü ifade etti. Hızla büyüyen nüfus oranıyla ihtiyaçlarının da arttığını söyleyen Ünlü, “Şuan için en büyük sıkıntılarının 25 bin nüfusun barındığı mahallelerine yakın bir alanda hastane bulunmaması olduğuna dikkat çekti. Park Eymir sakinlerinin beklediği özel hastane inşaatı hızla yükseliyor.


ÖZEL HASTANEYİ BEKLİYORUZ

Ünlü, “Sağlık ihtiyaçlarımızı karşılamak için buradan 6 km uzaklıkta ki Gölbaşı Devlet Hastanesine gitmek zorundayız. Gölbaşı Devlet Hastanemizde Bala, Haymana yeri geldiğinde de Koçhisar’a sağlık hizmeti verildiğinden dolayı aşırı kalabalık. Örneğin şuan acil servisine gidilse en az 100 hasta sıra bekliyordur. Park Eymir Evleri alanı içerisinde bulunan 5 ile 6 bin metrekare alana sahip imar planı hastane olan bir arazi var. Şuanda orada bildiğimiz kadarıyla bir özel hastane inşaatı yükseliyor. İnşallah hastane olması halinde buradaki insanların sağlık hizmetlerinin gidereceğini düşünmekteyiz” dedi. 


Anadolu



Geri Dön