16 / 05 / 2024

aygün ünlü kimdir

aygün ünlü kimdir

Aygün Ünlü, Gölbaşı'na farklı bir vizyon katan mahallelerinde daha kaliteli bir yaşam sürdürülebilmesi için ulaşımdan, sağlığa, eğitimden, yeşil alana kadar yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi.

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten ne iş yapar? Hangi görevlerde yer almıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet N. Erten kimdir? ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman’ın mesleği nedir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur? İşte detaylar!

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Seçim sonrası döviz ve altın fiyatları nasıl bir seyir izleyecek? İşte ünlü ekonomistten seçim senaryoları!

Seçim öncesi artan belirsizlik ve endişeler ile yatırımcıların döviz ve altına yöneldiğini söyleyen ünlü ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez, bu nedenle döviz ve altınında yükseldiğini belirtiyor. Peki, ya seçim sonrası döviz ve altında neler olacak? İşte o sorunun cevabını ünlü ekonomist verdi…

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Al sat yapanlar acil baksın! Ünlü ekonomistten flaş açıklama! Doların resmen 25 TL olacağı tarihi açıkladı

Yeni yıla girdik gireli dalgalı seyreden dolar için ekonomistler yorum yapmaya başladı. Bunlardan biri de ünlü ekonomist Şelçuk Geçer, önce uyardı sonra  doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı.

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Altın yatırımcıları dikkat! Dünyaca ünlü 2 bankadan kritik altın yorumu geldi, bu son fırsat!

Ons altında meydana gelen değer kaybına rağmen doların yukarı yönlü hareketi gram altına güç vermeye devam ediyor! Wall Street ve Commerzbank'ın ünlü analistlerinden altın fiyatlarına ilişkin son dakika açıklamaları geldi. Peki, gelecek hafta altın fiyatları ne olacak? İşte detaylar...

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

aygün ünlü kimdir Haberi

aygün ünlü kimdir

6 bin 500 konutta 25 bin kişinin yaşadığı Gölbaşı Park Eymir Toplu Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Aygün Ünlü, Gölbaşı’na farklı bir vizyon katan mahallelerinde daha kaliteli bir yaşam sürdürülebilmesi için ulaşımdan, sağlığa, eğitimden, yeşil alana kadar yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi. Gölbaşı Park Eymir Toplu Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Aygün Ünlü, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi’nin mahalleleriyle yakınen ilgilendiğini belirtirken, gerek yeşil alan gerekse ulaşımda büyük desteklerini gördüğünü ifade etti. Hızla büyüyen nüfus oranıyla ihtiyaçlarının da arttığını söyleyen Ünlü, “Şuan için en büyük sıkıntılarının 25 bin nüfusun barındığı mahallelerine yakın bir alanda hastane bulunmaması olduğuna dikkat çekti. Park Eymir sakinlerinin beklediği özel hastane inşaatı hızla yükseliyor.


ÖZEL HASTANEYİ BEKLİYORUZ

Ünlü, “Sağlık ihtiyaçlarımızı karşılamak için buradan 6 km...