03 / 05 / 2024

Gölbaşı Hallaçlı imar durumu

Gölbaşı Hallaçlı imar durumu

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hallaçlı ile Mahmatlı Mahalleleri Kırsal Yerleşme ve Gelişme Alanına ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planlarında "K" gösterimi ile belirtilen Kırsal Yerleşme Alanlarında Yapılaşma Koşullarına yönelik plan notu değişikliği askıya çıktı

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Ankara'da Hallaçlı Mehmet Ağa Konağı restore edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı'nda bulunan Hallaçlı Mehmet Ağa Konağını restore edecek.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Ankara Gölbaşı'nda 16 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Gölbaşı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 16 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gölbaşı Üniversiteliler Caddesi Projesi için önemli atılım!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mega projelerini hayata geçirmek için önemli görüşmeler yaptı.  Şimşek, Gölbaşılıların sosyal hayatını zenginleştirmeyi amaçlayan proje hakkında detayları paylaştı. 

Gölbaşı Umutlu Yaşam Merkezi bugün açılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in talimatıyla inşa edilen Umutlu Yaşam Merkezi bugün vatandaşların hizmetine açılıyor.

Gölbaşı'nda 16.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi 401 ada, 13 parselde yer alan arsayı 16 milyon 487 bin 362 TL'ye icradan satıyor...

Gölbaşı Millet Bahçesi'ne uluslararası ödül!

Ankara'nın da Gölbaşı ilçesinde uygulamasına başlanan Gölbaşı Millet Bahçesi Projesi, ABD'de gerçekleşen En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması'nda birincilik ödülünü aldı.

Ankara Gölbaşı Tutuntaş Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Tutuntaş Mahallesi, 1416 ve 1417 numaralı parsellere ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı...

100'üncü yılın model kenti Gölbaşı!

Cumhur İttifakı’nın Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek, “İlçemizin tüm potansiyelini ve ihtiyacını biliyoruz. ‘100. Yılın Model Kenti Gölbaşı’ vizyonumuza erişeceğimize inancımız tamdır'' diye konuştu.

Gölbaşı'nda 21.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi Özışık Sitesi ve İncek Mahallesi'nde yer alan 2 adet villa vasıflı gayrimenkul toplamda 21 milyon 628 bin 711 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gölbaşı'nda 4.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Taşpınar ve Virancık mahallelerinde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 743 bin 46 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ankara Gölbaşı'nda 5.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gölbaşı Belediyesi, Taşpınar ve Virancık Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Gölbaşı Hallaçlı imar durumu Haberi

Gölbaşı Hallaçlı imar durumu


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 09 Nisan 2015 gün ve 698 sayılı kararı ile tadilen onaylanan ‘’Gölbaşı İlçesi, Hallaçlı ile Mahmatlı Mahalleleri Kırsal Yerleşme ve Gelişme Alanına ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planlarında "K" gösterimi ile belirtilen Kırsal Yerleşme Alanlarında Yapılaşma Koşullarına yönelik plan notu değişikliği’’ dün askıya çıktı. İmar planı 5 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...