29 / 04 / 2024

Gölbaşı hastanesi nerede

Gölbaşı hastanesi nerede

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapımına başlanıyor. Birkaç gün içerisinde şantiye alanı kurulmasına başlanacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin yapımı meclis gündeminde!

Gölbaşı 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapım bedeline ve 2019 Şubat ayına kadar taşeron şirketlere ödenen miktar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi yapılıyor!

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapımına başlanıyor. Birkaç gün içerisinde şantiye alanı kurulmasına başlanacak.

Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Gün geçtikçe nüfusu hızla artan Ankara Gölbaşı'na yapılması planlanan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalenin kazananı Kemal İnşaat ve Arıtürk İnşaat oldu.

Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin otoparkı tamamlanıyor!

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesi Devlet Hastanesinin otoparkında sona gelindi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeniden inşa edilen hastanenin otoparkının duvar ve zeminin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Gölbaşı İncek Loft nerede?

İncek Loft Ankara'da 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Akfen İnşaat imzası ile yükselen proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Gölbaşı İncek Loft nerede?

Ankara Gölbaşı Hastanesi ihale aşamasına geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölbaşı'nda 200 yataklı hastane çalışmasının son aşamaya geldiğini, Mogan Gölü'nün yakında temizleneceğini söyledi.

Gölbaşı Hasvak Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Hasvak Hastanesi’nin Gölbaşı’na artık yetersiz olduğunu ve ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi..

Gölbaşı Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, kaymakamlıkta basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Gölbaşı Hasvak Hastanesi'nin artık yetersiz kaldığını, ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

Gülbağ Avrocity projesi nerede?

Avrocity Gülbağ Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 1 milyon 367 bin metrekare alanda yükseliyor. Projede otel, rezidans,daire, villa ve AVM bulunuyor. "Gülbağ Avrocity projesi nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Gölbaşı’nda orman yangını çıktı!

Gölbaşı’nda orman yangını çıktı. Yangında,17 dönümlük ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi.İtfaiye ekipleri ve polis, olay yerinde çok sayıda alkol şişesi ve sigara izmariti buldu.

Mete Gülbaş kimdir?

Vizyon Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş kimdir? Mete Gülbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mete Gülbaş'ın biyografisi..

Ankara Gölbaşı Hacılar imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Gölbaşı ilçesi Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Hacılar Mahallesi 213-B ve 214 nolu parsellere ilişkin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları bugün askıya çıktı...

Gölbaşı hastanesi nerede Haberi

Gölbaşı hastanesi nerede

ANKARA'nın Gölbaşı ilçesine ve çevre ilçelere sağlık alanında daha iyi hizalama yapan AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, "Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin met verebilmek için Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapımına başlanıyor. 


Hasvak Devlet Hastanesi'nin yetersizliği nedeniyle Gölbaşı'nın uzun süredir gündeminde olan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesini alan firmaların işi yapmaktan vazgeçmelerinin ardından konuyla ilgili bir açıkyapııııı ile ilgili herhangi bir sıkıntı yoktur" dedi. Gölbaşı'nda sadece sağlık alanında değil, istihdam alanında da fayda sağlayacak olan 44 bin 677,92 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan ve TOKİ bölgesine yapılacak olan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yer tesliminin yapıldığım ifade eden Karaaslan, "Uzun süredir kamuoyunun gündeminde olan yeni Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin yapımı üe ilgili herhangi bir sıkıntı yoktur. Hastanemizin yer teslimi yapılmıştır. 


Birkaç gün...