29 / 04 / 2024

gölbaşı Karaoğlan nerede

gölbaşı Karaoğlan nerede

Karaoğlan Mahallesi'nin imar çalışmaları tamamlandı.Tamamlanan imar çalışmaları sonucunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından mahalle sakinlerine tapuları verildi. Karaoğlan Mahallesinde 2 bin vatandaşa tapuları dağıtıldı.

Özak Göktürk 2 nerede? Kapınızı ormana açın!

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla tanıtılan Özak Göktürk 2 nerede? İşte lansman fırsatlı projenin detayları...

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Seyhan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorunu TBMM'de!

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorununa ve Adana iline yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Gölbaşı'nda 9.7 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi Karaoğlan-İmar Mahallesi'nde yer alan tribleks villa 9 milyon 731 bin 250 TL bedel ile icradan satılıyor.

Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti...

Gölbaşı Mevlana Kapı Kent Girişi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Gölbaşı kent yatırım projeleri sürüyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye tarafından ilçenin farklı noktalarına yapılan yatırımları inceledi.

Gölbaşı Enda Konakları'ndan uluslararası marka kombinasyonu!

Gölbaşına değer katan proje ENDA Konakları, akıllı ev teknolojisi ve geleneksel konak keyfini birleştirirken, malzeme ve ekipmanlarda kullanılan Schüco, Berker, Hoger gibi 1. kalite uluslararası marka karması ile de sorunsuz ve rahat bir yaşamı garanti ediyor.

Ordu Gölbaşı Camii'ne minare yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, daha önce restore edilen ancak minaresi bulunmayan Fatsa Gölbaşı (Yenipazar) Camii’ne bölgenin mimari yapısına uygun şekilde minare yapılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Ankara Gölbaşı'nda tahsis değişikliği yapılan arazi TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Gölbaşı Belediye Meclisi'nin bir arazinin tahsis değişikliğini içeren kararına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi yapılıyor!

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapımına başlanıyor. Birkaç gün içerisinde şantiye alanı kurulmasına başlanacak.

Ordu Gölbaşı Cami'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi,Gölbaşı Cami'nin restorasyon çalışmalarını tamamladı. Belediye şimdide Gölbaşı Camisi’ne minare yapılması için proje hazırladı. İhalesi yapılan, bölgenin mimarisine uygun olarak inşa edilecek projenin yapım çalışmasına başlanıldı.

Adıyaman Gölbaşı'nda konut satışları arttı!

Adıyaman Gölbaşı'nda son bir yıl içerisinde konut satışlarında artış meydana geldi. Gölbaşı ilçesinde bir yıl içerisinde yeni yapılan toplam 186 adet konutun satışı yapıldı.

gölbaşı Karaoğlan nerede Haberi

gölbaşı Karaoğlan nerede

KARAOĞLAN Mahallesi'nin imar çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan imar çalışmaları sonucunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından mahalle sakinlerine tapuları verildi. Karaoğlan Mahallesinde 2 bin vatandaşa tapuları dağıtıldı. 


KENDİ ELLERİYLE TAPULARINI VERDİ 


Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Karaoğlan Mahallesinde, imar planlaması biten 774 parselin tapuları Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından törenle sahiplerine dağıtıldı. Başkan Duruay, arsa sahiplerine tapularını kendi elleriyle tek tek dağıtarak hayırlı olması dileğinde bulundu. 


SIRA SÜREDE TAMAMLADIK 


Tapu dağıtımında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay; Karaoğlan Mahallesinin imar çalışmalarının tamamlandığı ve bugün tapularının dağıtıldığını ifade ederek "Çok kısa zamanda imar çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımıza tapularını bugün teslim ediyoruz. İmar çalışmalarımızda hiç kimseyi mağdur etmeden tamamladık. Göreve geldiğimiz günden beri Karaoğlan Mahallesinin imarı ilgili sorumları çözerek, kısa sürede tamamladı. 

İmar ve Şehircilik...