15 / 05 / 2024

Gölbaşı Şelalesi açıldı mı

Gölbaşı Şelalesi açıldı mı

Gölbaşı'nda yeni bir proje daha tamamlanarak hizmete açılıyor. Gölbaşı Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre inşaatı tamamlanan şelalenin 2416 m2 alan üzerine 1150 m2 yapısal alanı bulunuyor.

Memur 1 Ocak 2023 zammını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen rakamlara bakın!

Memur ve emekli maaşı yılbaşı zammı için heyecanlı geri sayım devam ediyor. Memur 1 Ocak 2023 zammını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen rakamlara bakın!

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Tasarruf finansman şirketlerine yönelik yönetmelik taslağı görüşe açıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik Taslağı'nı görüşe açtı.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Gölbaşı Şehir Geçişi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı yöntemiyle katıldığı Gölbaşı Şehir Geçişi hizmete açıldı.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Çin'de inşa edilen coronavirüsü hastanesi 2 günde açıldı!

Çin'in ilk coranavirüsü hastanesi Huanggang şehrinde inşa edildi. Bin yatak kapasiteli hastaene sadece 2 günde hizmete açıldı.

İzmit Güllü Konak açıldı!

i İzmit Tarihi Çarşı’dan sonra bölgeye önemli bir hareketlilik kazandıracak olan Güllü Konak, hizmete açıldı.

Gölbaşı Şelalesi açıldı mı Haberi

Gölbaşı Şelalesi açıldı mı


Ankara'nın cazibe merkezi ilçelerinden Gölbaşı'nda yeni bir proje daha tamamlanarak hizmete açılıyor. Gölbaşı Belediyesi'nin TEK yolu üzerindeki ilçenin en güzel yerlerinden biri olan alana yaptırdığı 3 kademeden oluşan 18 metre yüksekliğindeki Gölbaşı Şelalesi'nde inşaat çalışmalarını tamamladı ve açılış için gün sayılmaya başlandı.


Gölbaşı Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre inşaatı tamamlanan şelalenin 2416 m2 alan üzerine 1150 m2 yapısal alanı bulunuyor. Şelale çevresinde, su ve ışık oyunları, büyük su havuzu ve doğal kayalardan oluşan bir kaya bahçesi, kaya bahçesinin önünde de dinlenme ve fotoğraf çektirme alanları ile iki adet otopark bulunuyor. Şelale çevresini 1266m2 yeşil alan, 1 çeşitli cins ve boylarda ağaç ile bitki süslüyor.


AÇILIŞ 27 Eylül CUMA GÜNÜ


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; ilçeyi her geçen gün daha...