23 / 07 / 2024

gölbaşı termal tesis projesi

gölbaşı termal tesis projesi

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, 5 yıllık tecrübeyle yeni dönemde Gölbaşı’nı daha güzel günlerin beklediğini söyledi. Odabaşı, Gölbaşı için yeni dönem projelerini tanıttı...

Gemlik’e termal tesis inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Yalova yolu kenarındaki termal suyu değerlendirmek için Gemlik’e güzel bir termal tesis kazandırıyoruz." dedi.

Ihlara Termal Tesis Aksaray devremülk fiyatları

Aksaray Güzelyurt ilçesinin Yaprakhisar Köyü'nde hayata geçen Ihlara Termal Tatil Köyü'de 10 yıllık devremülk daire sahibi olunabiliyor. Termal tesis birbirinden bağımsız 30 farklı binadan oluşuyor.

Kütahya Göbel Termal Tesislerin'de çalışmalar hızlandı!

Tavşanlı Belediyesi'ne bağlı ekiplerin Göbel termal tesislerindeki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tavşanlı Belediyesi'ne bağlı ekiplerin Göbel termal tesis- Elektrik Servisi ekipleri çalışma yürütüyor.

Aselsan Gölbaşı tesisinin açılış töreni gerçekleşti!

Ankara Gölbaşı'nda 157 milyon doları yatırım yapılarak kurulan tesiste; yeni Türkiye'nin gücü ortaya çıkarılacak. Tesis 75 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 350 bin m2 alan üzerine kuruldu.

Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüııı yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kış aylarında zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarılıyor.

Gölbaşı'nda molozlar evlerden toplanacak!

Gölbaşı'nda evlere 'moloz' toplama hizmeti Gölbaşı Belediyesi, yeni bir temizlik hamlesi başlattı. Temizlik işleri ekiplerince, "Siz dert etmeyin, biz topluyoruz" adı altında düzenlenen kampanya ile inşaat atık ve molozları toplanacak.

Gölbaşı'nda tapular verildi!

Başkent Ankara Gölbaşı'nda tapular verildi. Gölbaşı'nın Karaoğlan Mahallesi"nin imar çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan imar çalışmaları sonucunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından mahalle sakinlerine tapuları verildi.

Gölbaşı'nda 2 bin tapu sahiplerine teslim edildi!

Gölbaşı’nın Karaoğlan Mahallesi’nin imar çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan imar çalışmaları sonucunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından mahalle sakinlerine tapuları verildi...

Gölbaşı'nda 74 parsel sorunu çözüme kavuştu!

Gölbaşında 74 parsel sorunu çözüme kavuştu.Vilayetler evinden başlayarak Haymana Yolu Askeri dinlenme tesislerine kadar uzanan bölgede yer alan 74 parsel çalışmalarında da sona gelindi.

Gölbaşı'nda 3.7 büyüklüğünde deprem!

AFAD Deprem Dairesi Baskanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi depremin saat 01.24’te meydana geldiğini açıkladı. Yerin 4.38 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssü Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi Çankara Köyü olarak belirlendi.

Yeni park Gölbaşı'na renk katacak!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi TOKİ konutları yolu üzerindeki 20 bin metre kare arsaya yapılan parkın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere.

Gölbaşı'na 20 bin metrekarelik park yapılıyor!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü parkın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Proje 20 bin metrekarelik alanda uygulanıyor.

İpekiş Fabrikası'nın bulunduğu alana termal tesis yapılacak!

Bursa Atatürk Stadyumu'nun yıkılıp yerine meydan yapılması yönündeki karar, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanarak yürürlüğe girdi. İpekiş Fabrikası'nın bulunduğu alanda da mülk sahibince termal tesis inşa edileceğini söylendi.

gölbaşı termal tesis projesi Haberi

gölbaşı termal tesis projesi


Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, 5 yıllık tecrübeyle yeni dönemde Gölbaşı’nı daha güzel günlerin beklediğini söyledi. 30 Mart Pazar günkü seçimlere yönelik projelerini tanıtan Başkan Odabaşı, “Gölbaşı’nda yaşattığımız değişim herkes tarafından fark ediliyor. Modern ve çağdaş kent Gölbaşı’na imza atmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.


Gölbaşı Belediyesi Hizmet ve Proje Tanıtım Bürosu’nda düzenlenen toplantıda, Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı için hazırladığı projelerini tanıtan 2009’dan 2014’e ilk dönemini özetlerken şunları söyledi:


“HER TALEBE CEVAP VERDİK”


“5 yıldır vatandaşlarımızın her talebine cevap vermeye gayret gösterdik. Çok geniş bir alana sahip olan Gölbaşı’mızın her köşesine hizmet ulaştırdık. Bu dönemde karşılaştığımız her zorluğu halkımızın desteğiyle aştık. Çocuklarımızla, kadınlarımızla, engellilerimizle, yaşlılarımızla, toplumun her kesimiyle birlikte olduk. Bundan sonraki dönem için de hep insana temas...