29 / 04 / 2024

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent yol yapımı

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent yol yapımı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli'nde 64 adet arsa, arazi, iş yeri ve konut satılıyor!

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli belediyeleri 64 adet gayrimenkulü bu ay satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Polatlı ve Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Gölbaşı'nda 26.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla ve fabrika binaları!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesi, 125631 ada 7 parselde yer alan tarla ve fabrika binalarını 26 milyon 147 bin 135 TL'ye icradan satıyor...

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Gölbaşılı gençlere müjde! Üniversiteliler Caddesi Projesi geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı sosyal yaşamını canlandıracak ve gençlerin yeni gözdesi haline gelecek Üniversiteliler Caddesi Projesi’ni açıkladı.

Gölbaşı'nda 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Gölbaşı İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, İncek-İmar Mahallesi, 195 ada, 14 parselde yer alan 1.320 metrekare villa ve bahçesini 15 milyon 38 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Gölbaşı'nda 2.6 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Gölbaşı Belediye Başkanlığı, İncek ve Hacılar'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 2 milyon 591 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Gölbaşı'na 750 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi!

Mogan Gölü'nde yürütülen dip çamur temizliği alanını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı'na 750 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

Ankara Gölbaşı Tutuntaş Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Tutuntaş Mahallesi, 1416 ve 1417 numaralı parsellere ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı...

100'üncü yılın model kenti Gölbaşı!

Cumhur İttifakı’nın Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek, “İlçemizin tüm potansiyelini ve ihtiyacını biliyoruz. ‘100. Yılın Model Kenti Gölbaşı’ vizyonumuza erişeceğimize inancımız tamdır'' diye konuştu.

Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin yapımı meclis gündeminde!

Gölbaşı 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapım bedeline ve 2019 Şubat ayına kadar taşeron şirketlere ödenen miktar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölbaşı'nda 21.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi Özışık Sitesi ve İncek Mahallesi'nde yer alan 2 adet villa vasıflı gayrimenkul toplamda 21 milyon 628 bin 711 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gölbaşı'nda 4.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Taşpınar ve Virancık mahallelerinde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 743 bin 46 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent yol yapımı Haberi

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent yol yapımı

Belediye Başkanı Özdemir, açıklamasında, bölge halkından bu iki toplu konut alanı arasında yolun açılması yönünde talepler geldiğini belirterek burada daha önce mülkiyet sorunu olduğu ancak mülkiyet sahiplerinin yolun açılması için izin alındıktan sonra çalışmaların başladığını söyledi. 


Yolun açılmasına müsaade ettikleri için mülkiyet sahiplerine de teşekkür eden Başkan Özdemir, konuşmasında şunlara değindi: "Yol en kısa zamanda ham olarak stabilize bir şekilde açılacak. Malzeme ile iyice sıkıştırılacak. Gerekli alt yapı çalışmalarından sonra-su, doğalgaz, kanalizasyon sisteminin döşenmesi- yol asfaltlanacak. TOKİ ve Çağdaş Kent arasında açılan yol 450 metre uzunluğunda Kent Birleşiyor 15 metre genişliğinde olacak. Mimar Sinan Mahallesinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu nedenle çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı öncelikle özür diliyoruz. Bu alt yapı çalışmaları bitince mahallemiz...