03 / 05 / 2024

gölbaşına hastane mi yapılacak

gölbaşına hastane mi yapılacak

Ak Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Gölbaşı'na yaptığı ziyaret sırasında TOKİ yoluna yapılacak olan hastane ile ilgili müjdeyi verdi.

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Bina güçlendirmelerine talep arttı: Ev boşaltılmadan güçlendirme yapılabilir mi? 

Uzmanlar, ülke genelinde konut kiralarında yaşanan artış sebebiyle depremlerin ardından güçlendirmelere talebin arttığına dikkat çekti. Peki ev boşaltılmadan güçlendirme yapılabilir mi? 

Yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala Sembolgold büyük kampanyasını açıkladı. Sembolgold'tan yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! Peki Sembolgold'ta altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Baba malını istediği evladına verebilir mi?

Tapu devri konusu ile bağlantılı olarak mal paylaşımı ya da anne ve babanın malları nasıl paylaşılır konusu sıklıkla gündeme gelmektedir. Bu doğrultu da Baba malını istediği evladına verebilir mi? soruları sorulmaktadır. İşte detaylar!

Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Brent petrol can çekişiyor! Araç sahipleri acil göz atın

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarına indirim beklentisi oluştu. Peki akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Ayrıntılar haberimizde...

Gram altın için son dakika açıklaması şimdi geldi! Gram altın 1.000 TL'nin altına iner mi? O isimden çok önemli açıklama

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının 1.000 TL'nin altına düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Peki gram altın 1.000 TL'nin altına iner mi? İşte açıklamalar...

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde büyük sıkıntı yaşayan Belediyeden taşınmaz kiralayan esnafa müjde verdi.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Ankara Gölbaşı Velihimmetli Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Velihimmetli Mahallesi’nde imarı bitirilen alanların tapularını sahiplerine teslim etti.

gölbaşına hastane mi yapılacak Haberi

gölbaşına hastane mi yapılacak


Ak Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Gölbaşı'na yaptığı ziyaret sırasında TOKİ yoluna yapılacak olan hastane ile ilgili müjdeyi verdi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay'a destek vermek için Gölbaşı'na gelen ve çeşitli temaslarda bulunan Cevdet Erdöl, AK Parti SKM'de yaptığı açıklamada yeni hastane ile ilgili detaylı bilgi verdi. Hasvak Devlet Hastanesini ziyareti sırasında hastanenin yetersiz olduğunu bizzat kendisi gören Milletvekili Erdöl, yeni hastane ile ilgili tüm sorunların çözüldüğünü açıkladı. Cevdet Erdöl, yeni yapılacak olan 300 yataklı hastanenin sadece ihale aşamasının kaldığını söyledi ve yer sorunu ve proje safhasının sonlandığını açıkladı. TBMM Sağlık Komisyon Başkam Erdöl, bu sene içerisinde ihalesi yapılacak olan 300 yataklı hastanenin paket olarak ihale edileceğini...