11 / 05 / 2024

gölbaşındaki imarlı yollar açıldı mı

gölbaşındaki imarlı yollar açıldı mı

Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki imarlı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seğmenler Mahallesi TOKİ yolu üzerindeki yeni yerleşim alanındaki yeni imar yolu açılması için çalışmalara başladı.

Gölbaşı Belediyesi başkentte imarlı 3 arsa satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Gölbaşı'nda imarlı arsa fırsatı! Satış fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı  ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

Gölbaşı'nda 97 bin 750 TL'ye imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Jerome Powell: Konut sektöründeki hareketlilik yılbaşındaki seviyesine geri döndü!

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell yaptığı açıklamada "Konut sektöründeki hareketlilik yılbaşındaki seviyesine geri döndü ve işletme yatırımlarında iyileşme işaretleri görmeye başladık." dedi. 

Gölbaşı’ndaki 4 katlı kaçak bina yıkıldı!

Gölbaşı’nda bulunan kaçak olduğu tespit edilen 4 katlı bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki gayrimenkulün satışını onayladı!

Ankara Gölbaşı'nda yer alan 1.607 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki 2 gayrimenkulü özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı kararı gereğince, Ankara Gölbaşı Oyaca-İmar Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul satış suretiyle özelleştirildi.. 

Gölbaşı'ndaki bir parktaki kanal çalışmaları TBMM'de!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir parktaki kanal çalışmalarına ve parkın kullanıma açılmaması sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Gölbaşı'nda kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Ankara Gölbaşı'ndaki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi..

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki 18 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı İlçesi'ne bağlı 3 mahalledeki 18 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor..

gölbaşındaki imarlı yollar açıldı mı Haberi

gölbaşındaki imarlı yollar açıldı mı


Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki imarlı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seğmenler Mahallesi Toki yolu üzerindeki yeni yerleşim alanındaki yeni imar yolu açılması için çalışmalara başladı. 

İlk etapta Aski tarafından yağmur suyu ve altyapısı tamamlanan yolların, Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol şube ekipleri tarafından da yol açım çalışmaları hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay; Gelişen Gölbaşımızda çalışmalarımıza ara vermeden hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. İmarı tamamlanan yerleşim alanlarının yolları kısa sürede açılarak asfalt çalışmaları yapılacak diye konuştu. 


Ankara...