07 / 07 / 2024

gölcük 2\'nin yan yol çalışmaları

gölcük 2\'nin yan yol çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gölcük’ün çıkışına yaptığı köprülü kavşak trafik ışıklarının ortadan kalkmasını sağlayarak D-130’da akıcılık sağladı

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Gölcük Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirilen millet bahçesi için inşaat çalışmaları başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen millet bahçesi 56 bin metrekare alana sahip olacak.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde inşa edilen 300 yataklı hastanenin dış cephe kaplama işlemleri tamamlandı. Hasatnede iç kısımda çalışmalar devam ediyor. 

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gölcük'ün konut stoku yenilendi!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde can kayıplarının yanı sıra binlerce binanın da yerle bir olduğu Gölcük'te 21 senede yapılan yatırımlarla sosyal ve kültürel alanlar ile ekonomik anlamda büyük gelişme yaşanıyor.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

Gölcük'teki Taraftar Evleri, renklerin kardeşliğini sergiliyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yer alan sitenin binalarının dış cephe boyası milli takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kocaelispor'un renkleri ile kaplı olması çevredekilerin yoğun ilgisini topluyor…

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

Gölcük'te deprem enkaz alanında artık at yarışları yapılıyor!

Binlerce binanın yıkıldığı Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Gölcük'te, enkazın döküldüğü alanda oluşturulan at yarışı pistiyle ata sporu binicilikle ilgili etkinliklere ev sahipliği yapıyor...

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 398 adet konut bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe kura çekilişi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirdiği 398 konutun kura çekilişi yapıldı.

gölcük 2\'nin yan yol çalışmaları Haberi

gölcük 2\'nin yan yol çalışmaları

D-130 kısmı tamamlanan kavşakta bariyer ve aydınlatma montajı işleri sürüyor. Kavşağın yan yollarında da çalışmalar devam ediyor. Kuzeydoğu bölümündeki yan yolun zemini betonla kaplandı. Köprülü kavşağın altından donanma yönüne giden yol bölünmüş yol haline getirildi. Köprünün güney bölümünde bağlantı yolları çalışmaları sürüyor.


ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Köprülü kavşak, kuzey-güney yönünde uzanan Karaağaç Caddesi ve İlhan Tuba Caddesi’nden ulaşımın güvenli bir şekilde sağlanmasında da etkili olacak. Yan yollarda ve yaya yollarında düzenlemeler devam ediyor. Yan yolların tamamlanmasıyla birlikte kavşak bütünüyle hizmete girecek. Yan yollarda altyapı çalışmaları da sürüyor


2 AÇIKLIKLI KÖPRÜ

Proje kapsamında 75 bin metreküp kazı ve dolgu çalışması yapıldı. Köprülü kavşakta 5 bin metreküp beton, 450 metreküp ön germeli kiriş, 500 ton demir ve 2 bin metreküp taş duvar kullanıldı. 44 metre uzunluğundaki...