29 / 04 / 2024

Gölcük Asar Deresi

Gölcük Asar Deresi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak...

Gölcük Asar Deresi'ne yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi, ihale kapsamında 4 kilometrelik yol, istinat duvarı, 2 adet köprü ve dere ıslahı yapılacak.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamındaki 3 bin 900 metrelik istinat duvarının 3 bin 700 metrelik kısmı tamamlandı

Gölcük Asar Deresi projesi 2017'de tamam!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte 25 Milyon TL´lik Asar deresi projesini denetledi.

Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı 25 milyon TL'ye mal olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Milyon TL’ye mal olacak Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı ve bununla birlikte gerçekleştirilen yan yolların geldiği son durumu yerinde denetledi.

Gölcük Hisar Deresi’nde yan yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ilçesinde yer alan Hisar (Asar) Deresi’nde yan ve bağlantı yolları ile dere ıslahı çalışmaları yapacak.

Gölcük Asar Deresi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı.Proje Hisar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

Asar Deresi’nde kavşak çalışması başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı. Proje Asar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

Gölcük'te 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okul inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Gölcük'te bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. Böylece, 1999 depreminden sonra ilçedeki bütün okullarımızı yenilemiş olacağız" dedi.

Gölcük'te kentleşme yüksek kesimlerde arttı!

17 Ağustos Depremi'nin ardından Gölcük'te kentleşme, ilçemizin yukarı kısımlarına doğru devam ediyor. Yeni konutlar, ilçe merkezindense yukarı kesimlerde daha fazla yapılıyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Asar Deresi Haberi

Gölcük Asar Deresi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak. Proje kapsamında 2 adet köprü ve dere ıslah imalatları da yapılacak. Ayrıca Asar deresi üzerinde D-130 Karayolu’nun kuzeyinde ve güneyinde 2 adet dere üzerinde araç köprüsü tasarlandı. D-130 karayoluna kadar yapılan dere ıslah duvarlarının körfeze kadar uzatılması planlanıyor. Yan yollar tasarlanarak yüksek ağır tonajlı araç trafiğinin kendi özel yolunda mahallelerden uzaklaştırılması sağlanacak. Proje yapılan ihalede en yüksek teklifi veren firma tarafından...