07 / 07 / 2024

gölcük belediyesi eğitim yatırımları

gölcük belediyesi eğitim yatırımları

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, yenilenmesi beklenen okullarla ilgili olarak açıklamalarda bulunarak, "Eğitime hak ettiği yatırımı yapıyoruz" dedi.

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Yashar Yıldız tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

Makrosistem Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Danışmanlık ve Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Makrosistem Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Danışmanlık ve Eğitim Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

gölcük belediyesi eğitim yatırımları Haberi

gölcük belediyesi eğitim yatırımları

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, yenilenmesi beklenen okullarla ilgili olarak açıklamalarda bulunarak, "Eğitime hak ettiği yatırmı yapıyoruz"dedi.


Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, önümüzdeki süreç içerisinde yenilenmesi beklenen okullarla ilgili olarak açıklamalarda bulunarak, "Gölcük, eğitime hak ettiği büyük yatırımı yapıyor" dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu, açıklamalarında "Öncelikli olarak İlçemizde Gazi İlköğretim Okulu'nun bulunduğu alana karşılık olarak başlatılan ve büyük bir kısmı tamamlanan 92 derslik proje ile birlikte ilçemizde eğitim alanlarında büyük değişim ve gelişmeler yaşandı. Özellikle yapılan 92 derslik projenin sonrasında öğrencilere eğitim verilen alanlar, tam anlamı ile eğitime elverişli hale getirildi ve bu okullarımızdaki öğrencilerimiz hak ettikleri ortamlara kavuştular" dedi. 


'YENİ BİNALAR YAPILACAK' 

Gülsuyu, "ilçemizde gerçekleştirilen 92 derslik bu proje ile birlikte toplam 5 yeni okul binası...