30 / 04 / 2024

gölcük engelsiz yaşam merkezi açılış

gölcük engelsiz yaşam merkezi açılış

Engelli vatandaşları sosyal yaşama kazandırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, 4 ay önce başlattığı Engelsiz Yaşam Merkezi'nde sona yaklaştı. Tesiste iç düzenleme çalışmaları ise devam ediyor...

Gölcük depremzedeleri korkudan evlerine giremiyor!

1999 senesinde Gölcük'te yaşanan depreme yakalanan ve sonrasında İzmir'e yerleşen Hasan İnce ve eşi, İzmir'deki depremde evleri hasar almamasına rağmen korkudan evlerine giriş yapamıyor. 

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Gölcük'ün konut stoku yenilendi!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde can kayıplarının yanı sıra binlerce binanın da yerle bir olduğu Gölcük'te 21 senede yapılan yatırımlarla sosyal ve kültürel alanlar ile ekonomik anlamda büyük gelişme yaşanıyor.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Gölcük Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölcük Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek, Hasan Hasgül, Suat Teymur ve Yaşar Çelen ortaklığında kuruldu.

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi projesinin yüzde 60'ını tamamladı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'ne bakanlık desteği!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Engelsiz Yaşam Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’dan destek sözü aldıklarını belirtti.

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi Ekim'de açılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 Ekim ayında hizmete açılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki işitme, konuşma ve zihinsel engellilere yönelik özel eğitim bölümleri farkındalık oluşturacak. 

Kocaeli Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi'ni hizmete açtı.

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

gölcük engelsiz yaşam merkezi açılış Haberi

gölcük engelsiz yaşam merkezi açılış
Engelli vatandaşları sosyal yaşama kazandırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, 4 ay önce başlattığı Engelsiz Yaşam Merkezi'nde sona yaklaştı.Engelli vatandaşları sosyal yaşama kazandırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, 4 ay önce başlattığı Engelsiz Yaşam Merkezi'nde sona yaklaştı. Gölcük Belediyesi'nin ciddi ve özverili çalışmaları sonucu 4 ay önce temeli atılan Engelsiz Yaşam Merkezi'niıı açılışı için geri sayım başladı. İnşaat aşaması ve çevre düzenlemesi tamamlanan tesiste iç düzenleme çalışmaları ise halen devam ediyor. Merkez, engelli vatandaşlarımız için tesise gelecek araç gereçler ve mobilyalardan sonra kapılarını açacak.

Kocaeli Bizim...