08 / 05 / 2024

Gölcük hükümet konağı

Gölcük hükümet konağı

Gölcük Belediye Meclisi toplandı. Toplantıda Merkez Mahallesi 15 ada 13 parseldeki Belediye hissesinin yeni Hükümet Konağı yapılması amacıyla Maliye Hazinesine devri belediye meclis üyelerince kabul edildi.

Manisa Hükümet Konağı için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirecek.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Tekirdağ Kapaklı'da yeni hükümet konağı yapılıyor!

Tekirdağ ili Kapaklı ilçesinde inşaatı süren kaymakamlık ve hükümet konağı binasının faaliyete geçeceği tarih meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Maden Hükümet Konağı'nın restorasyonu TBMM'de!

Maden Hükümet Konağı'nın restorasyonu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li İslam, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Ordu Hükümet Konağı ihalesi 27 Eylül'de!

Ordu İli Gürgentepe İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Eylül'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Hükümet Konağı ihalesi Pazartesi yapılacak!

TOKİ Mersin Tarsus Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak...

TOKİ'den Mersin Mezitli ve Tarsus'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Mersin'in Mezitli ve Tarsus ilçesinde hükümet konağı inşa edilecek...

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi 4 Eylül'de!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Eylül 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Hükümet Konağı'nın ihalesi 2 Ekim'de!

Kamu yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'da yeni bir hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Gölcük hükümet konağı Haberi

Gölcük hükümet konağı


Gölcük Belediye Meclisi toplandı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Belediye Meclis üyeleri hazır bulundu.


Gölcük Belediye Meclis Toplantısının gündem maddeleri:

1- 25. Yeşil İhsaniye Elma Festivali'ne verilecek ödül miktarlarının tespiti

2-Halıdere Körfez- Yalı ve Yenimahalle ile Değirmendere Cumhuriyet ve Yukarı Mahalle Sınırlarının düzenlenmesi ile ilgili süre uzatımı talebi.

3-Emlak İstimlak Müdürlüğünün Donanma Mahallesi G23c.02d.1c uygulama imar paftasında kalan 223 ada 80,81 ve 82 nolu parsellere ilişkin hazırlanan uygulama imar planı tadilatı teklifi.

4- Merkez Mahallesi 15 ada 13 parseldeki Belediye hissesinin maliye Hazinesine devri

Gündemin birinci maddesinde Başkan Ellibeş, Yeşil Elma Festivalinde her yıl yapıldığı gibi üretilen elmaların dağıtılması işleminin yapılacağını ve dereceye giren üreticilere ödül verileceğini dile getirdi. Bu yarışmanın ödül miktarları da belediye meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi....