29 / 04 / 2024

Tekirdağ Kapaklı'da yeni hükümet konağı yapılıyor!

Tekirdağ Kapaklı'da yeni hükümet konağı yapılıyor!

Tekirdağ ili Kapaklı ilçesinde inşaatı süren kaymakamlık ve hükümet konağı binasının faaliyete geçeceği tarih meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ ili Kapaklı ilçesinde inşaatı süren kaymakamlık ve hükümet konağı binasının faaliyete geçeceği tarihe ilişkin soru önergesini yayınladı. Kaplan, sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Kaplan, ''Tekirdağ ili Çerkezköy ilçesine bağlı Uzunhacı, Karlı, Bahçeağıl, Pınarça ve Yanıkağıl köyleri ile Karaağaç beldesi 6360 sayılı yasa ile birleştirilerek 2012 yılında Kapaklı ilçesi kurulmuştur. Bu ilçemiz her geçen gün göç almakta ve büyükmektedir. Beraberinde muhtelif sorunlarla bu ilçemiz karşı karşıya kalmaktadır'' diye konuştu.

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan'ın soruları:
1- Yapımına 2016 yılı Haziran ayında başlanılan Kapaklı Kaymakamlığı ve Hükümet Konağı binasının 2018 yılında bitirilmesi planlanmış olmasına rağmen hala maalesef tamamlanamamıştır. Söz konusu bina ne zaman tam anlamıyla bitirilip faaliyete geçecektir?
 


Geri Dön