03 / 05 / 2024

Gölcük köy yolları yenileme çalışması

Gölcük köy yolları yenileme çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük köylerinde yol yenileme çalışması yapacak

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Gölcük depreminde hasar gören 6 katlı bina yıkılıyor!

Gölcük'te deprem sonrası yıkımlar devam ederken, tehlike arz eden binalarda tahliye edilerek yıkılıyor

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

Gölcük Sanayi Çarşısı'ndaki yıkımlar tamamlandı!

Gölcük Eski Sanayi Çarşısı'nda yıkımlar tamamlandı. Bölgede devam eden alan temizleme çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Gölcük'teki metruk bina yıkıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda, Kavaklı´daki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Gölcük köy yolları yenileme çalışması Haberi

Gölcük köy yolları yenileme çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yenileme çalışmalarına başladı. Kış aylarında yıpranan yollar elden geçirilerek ulaşıma uygun hale getiriliyor. Bu çalışmalardan bir de Gölcük köylerinde gerçekleşecek. Yol çalışması Nüzgetiye, Yeni Feradiye ve Kirazpınar grup yolu ile Yeni Ferhadiye Servetiykarşı yollarında yapılacak.




10 KİLOMETRE YOL


Çalışma kapsamında toplam 10 kilometre yol elden geçek. Yolun 9 kilometresi sıcak asfaltla, 1 kilometresi ise soğuk asfalt kaplanacak. Çalışma kapsamında ayrıca trafik çizgi ve işaretlemeleri de yapılacak. Yolun ve gerekli bölümlerinde otokorkuluk ve taş duvar işleri gerçekleştirilecek.


16 BİN 500 TON ASFALT


10 kilometrelik yol bölümünde 16 bin 500 ton asfalt kullanılacak. Yoldaki kaldırımlarda 3 bin 500 metrekare parke ile 4 bin metre bordür kullanılacak. Yola yağmur suyu için V kanal oluşturulacak.


4 FİRMA KATILDI


Büyükşehir Belediyesi işi yapacak firmayı belirlemek...