10 / 05 / 2024

gölcük modern köprü

gölcük modern köprü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Barbaros Hayrettin Paşa Parkı ve İhsaniye Sahil Parkı, modern çelik köprüyle birleştirildi. İşlevini yitiren eski köprünün yerine yapılan, yaya ve araç geçişine uygun köprü hizmete girdi.

Gölcük’te iki parkı birleştiren modern köprü yarın hizmete giriyor!

Depremde sular altında kalan Gölcük ’e kazandırılan Barbaros Hayrettin Paşa ile İhsaniye Sahil parkları arasındaki dere üzerine yapılan modern köprü kullanıma hazır hale getirildi. Köprü yarın akşam hizmete girecek...

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman başlayacak?

Kocaeli'de yapımına başlanması planlanan Gölcük Devlet Hastanesi'nin temeli iki yıldır temeli atılamadı. 250 yataklı yeni ve modern hastane binasının 71 milyon 250 bin TL’ye mal olması planlanıyor.

Gölcük Sanayi Sitesi'nin kavşak inşaatı durduruldu!

Gölcük Sanayi Sitesi kavşağında yapılacak olan köprülü kavşağın inşaatı durduruldu. 35 milyon TL’ye mal olacak projenin inşaatı devam etmiyor. 

Gölcük yeniden doğdu!

Gölcük, yeni yaşam alanları, spor tesisleri, parkları ve insanların yoğun ilgi gösterdiği sahiliyle 18 yılın ardından facianın acı izlerinden uzak modern bir kent görünümüne kavuştu.

Gölcük Halıdere'ye modern rezidans projesi!

Gölcük Halıdere'ye bölgenin en modern rezidansı inşa edilecek. Çalışmalara başlanan proje Tarihi Roma Mezarlığı'nın tam karşısında hayata geçecek.

Gölcük’te Piyalepaşa İlkokulu inşa ediliyor!

Gölcük'te gerçekleştirilen eğitim reformu kapsamında birçok okulun binası modern ve çağdaş bir yapıya kavuştu ve okullar yenilendi. Gölcük’te Eğitim Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda yıkılan Piyale Paşa İlkokulu binasının yapım çalışmaları, hızla devam ediyor.

Gölcük Batakdere'nin plan tadilatı kabul edildi!

Gölcük Belediye Meclisi’nin eylül ayı toplantısı önceki gün belediye toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda İmar Komisyonu’nun Karaköprü Mahallesi Batakdere mevkiindeki parselin plan tadilatına ilişkin kararı kabul edildi

Kocaeli Eski Gölcük Köprüsü'nde sona gelindi!

Kocaeli Eski Gölcük Yolu üzerine yapılacak köprülü kavşağın Kurban Bayramı öncesinde trafiğe açılması planlanıyor.

Gölcük Yolu Outlet Center çalışmaları sürüyor!

Gölcük Yolu Outlet Center köprülü kavşak, Gölcük Yolu Outlet Center son durum, Gölcük Yolu Outlet Center inşaatı, Gölcük Yolu Outlet Center inşaat çalışmaları,

Beykoz Göksu Köprüsü'nde son durum!

Beykoz Belediyesi Göksu’da ulaşımı kolaylaştıracak, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracak, trafiği ve bölge halkını rahatlatacak modern Göksu köprüsü ve bağlantı yolları yapımına hızla devam ediyor.

Gölcük Terminali ne zaman yenilenecek?

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Gölcük Hastanesi için 22 teklif var!

Yıllardır yapımı gündemde olan, ilçeye sözü verilen 250 yatak kapasiteli Gölcük Devlet Hastanesi binası için açılan ihale Sağlık Bakanlığında yapıldı. İhaleye 22 firma teklif verdi.

Gölcük kentsel dönüşümde sona gelindi!

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün sabah My Liva Cafe’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle gazetecilere kahvaltı programı düzenledi.

gölcük modern köprü Haberi

gölcük modern köprü


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Barbaros Hayrettin Paşa Parkı ve İhsaniye Sahil Parkı, modern çelik köprüyle birleştirildi. İşlevini yitiren eski köprünün yerine yapılan, yaya ve araç geçişine uygun köprü düzenlenen törenle hizmete girdi. Törenin ardından Gölcük Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş katıldı.



KAVAKLI SAHİLİNDE BÜYÜK DEĞİŞİM


17 Ağustos’ta ağır hasar gören Gölcük Kavaklı sahiline Büyükşehir tarafından yaptırılan Barbaros Hayrettin Paşa Parkı ile hemen yanındaki İhsaniye Sahil Parkı, modern bir köprü ile birleşti. Araç ve yaya geçişine uygun çelik köprünün yapımında 1.200 metreküp dolgu, 270 metreküp beton, 174 ton çelik, 20 adet kazık, 65 ton nervürlü demir, 2 adet kenarayak, 60 metreküp taş duvar, 350 ton plentmiks temel, 520...