06 / 05 / 2024

Gölcük Saraylı yolu

Gölcük Saraylı yolu

Kimsesiz çocukların güvenilir bir yerde kalmaları, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşam sürebilmeleri amacıyla yapılan Sevgi Evleri projesiyle 150 çocuğun barınmasına imkân sağlanacak.

Gölcük Saraylı'daki tarihi evlerin korunması TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Saraylı Mahallesi'nde bulunan tarihi evlerin korunması ve onarılması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

İzmit Yeni Gölcük Yolu'ndaki ahır yıkıldı!

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri kentin Yeni Gölcük yolundaki viyadük altında bulunan ahırı yıktı. Yıkımın herhangi bir tatsızlığa karşı Zabıta kontrolünde yapıldığı bildirildi.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş yolu tamamlandı.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş yolu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu oluşturuluyor.

Kocaeli Eski Gölcük Köprüsü'nde sona gelindi!

Kocaeli Eski Gölcük Yolu üzerine yapılacak köprülü kavşağın Kurban Bayramı öncesinde trafiğe açılması planlanıyor.

Gölcük Sevgi Yolu caddesi genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Sevgi Yolu Caddesi güzerhında yol genişletme çalışmalarına sürdürüyor.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş ve bisiklet yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

Gölcük Yolu Outlet Center çalışmaları sürüyor!

Gölcük Yolu Outlet Center köprülü kavşak, Gölcük Yolu Outlet Center son durum, Gölcük Yolu Outlet Center inşaatı, Gölcük Yolu Outlet Center inşaat çalışmaları,

Gölcük Örcün yolu genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Değirmendere'den Örcün Köyü ile Sultan Baba Türbesi?ne gidilen yol olan Örcün yolunda genişletme çalışmalarına başladı.

Gölcük'e 3 yeni meydan!

Gölcük Belediyesi Projeleri kapsamında Tarih Koridorunun da içinde yer alan Yukarı Değirmendere Kent Meydanı, Saraylı Kent Meydanı ve İhsaniye Kent Meydanı bitirilerek yeni görünümüyle vatandaşların beğenisine sunuldu.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Saraylı yolu Haberi

Gölcük Saraylı yolu

İnşaatın son aşamaya geldiğini belirten yetkililer, vatandaşların böyle projeleri takdirle karşılayıp bu tür yararlı projelerin devam etmesinin en büyük arzuları olduğunu ifade ediyorlar. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş," Biz her zaman halkımızın isteklerini dikkate aldık. Bu doğrultuda sözünü verdiğimiz projeleri her zaman hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Hiçbir zaman halkımızın bize olan güvenini sarsmadık, daha da güçlendirdik. Çünkü çalışmalarımızda bize daima güç veren onların desteğidir. Bu anlamda vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda Sevgi Evleri Projesi son aşamasına geldi. Gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilecekleri sıcak ortamda yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamak bizim en büyük hedeflerimizdendir, Bunu da başarmanın ve böyle bir eseri onlara kazandırmanın mutluluğu içindeyiz," dedi.


Yeni...